GM - Lopott idő 45 perc
*A szolgáltató átvállalja a díját - Önnek díjmentes!

Zoom (vagy más platformon) online, kötelezettségmentes konzultáció

MEGRENDELŐT A LAP ALJÁN TALÁLJA

Kedves Leendő Partnerünk!

Beszéljünk 45 percet... személyesen nem kell találkoznunk hozzá! - Ha az első gondolata az, hogy erre nekem nincs időm, mindenképp regisztráljon a lenti adatkitöltőn. 45 perc múlva átadunk egy olyan tudást, módszert és támogató eszközt, amiket alkalmazva naponta lesz felszabaduló 45 perce... amit bármire használhat!

Szinte mindenki szenved attól, hogy "szétszaladnak" a tevékenységei a nap folyamán. Úgy tűnik, sokat dolgoztam... mégis valami hiányérzet és elégedetlenség van belül. Rendben, de mi alapján döntöm el, hogy a napomon belül milyen tevékenységem jelenti a számomra legnagyobb értéket és mi hoz eredményt? Nem könnyű a válasz... és sokszor érezzük úgy, hogy ezt mások határozzák meg és én csak "haladok az árral"....

KKV vállalkozókkal, startup vállalkozókkal és multinacionális cégek vezetőivel folytatott beszélgetések alapján szinte mindenkinél a "nincs idő" az egyik legnagyobb gond az életében.

Ha valaki "túlterhelt" és nincs ideje, annak a felszínen sok oka lehet, de az alapvető "gyökér ok", hogy átadta az irányítást a külső körülményeknek, már nem a "maga ura".


Életed 24 legfontosabb kérdése! *kattints a letöltéshez!


MEGRENDELŐT A LAP ALJÁN TALÁLJA

Van, amikor EGYETLEN dolog jelenti a kulcsot minden dologhoz. Az IDŐ az ÉRTÉK!

Mennyit ér Önnek, ha egy évben 220 munkanap alatt felszabadul egy-egy órája... minden nap?

Mit szólna, ha azt a felszabadult 1h-át minden nap további értékteremtésre használhatná, vagy egyszerűen csak élvezné a szabad időt, amit nyert?

Nincsenek csodamódszerek ebben a témában, de a következő 45 percben birtokában lesz 3 szokásnak és egy eszköznek. EGYETLEN eszköz + 3 napi szokás.... és 21-66 nap múlva drasztikusan jobban éli meg a napjait, ura lehet az egyensúlytalanságnak az élete fontos területein és ura lehet a rendelkezésre álló időnek. Tudatosan fog dönteni a tevékenységeiről... mi fontos és mi nem az... Ezek a szokások és eszközök csak egy elemét képezik egy teljes és egységes vezetői élettervezés és napi hatékonyság programnak.


Kiknek jelent 45 perc múlva azonnali lendületet ez a díjmentes konzultáció?

  • KKV cégtulajdonosnak - vezetőnek
  • Multinacionális cég vezető alkalmazottainak

  • B2B Értékesítőknek

  • Munkatársaknak - középvezetőknek

  • Startup cég tulajdonosainak - vezetőinek

  • Home-office-ban dolgozóknak

  • Freelancerek - szabadúszók számára

  • Egyszerre több projekten - nagy nyomás alatt dolgozó embereknek

  • Túlterhelt magánembereknek

  • Mindenkinek, aki úgy érzi "nincs időm" - "állandóan túlterhelt vagyok"...

MEGRENDELŐT A LAP ALJÁN TALÁLJA



A munka-magánélet egyensúly egy hülyeség, amit tehetünk az az, hogy uraljuk a folyamatos egyensúlytalanságot!

Amit átadok - A "nincs időm" probléma megoldása - csökkentése

  • EGYETLEN munkaidőn túl alkalmazott szokás - napi időigénye 15 perc
  • EGYETLEN támogató eszköz - bárki által alkalmazható 1A4-es nyomtatott lap - Gm-Vip 77 Tiszta lap CANVAS - javasolt a kézzel írott kitöltés minden nap - 1 lap
  • A Gm-Vip 77 Tiszta Lap canvas működtetése - napi szokás kialakítása - 21-66 napon keresztül alkalmazva automatikussá válik
  • Az időkeretekben gondolkodás ereje

MEGRENDELŐT A LAP ALJÁN TALÁLJA


MEGRENDELŐT A LAP ALJÁN TALÁLJA


A Gm-TISZTA LAP egy különleges eszköz! Minden nap 15+5 perc időigényű a használata. A rajta és mögötte levő tudás - kb. 1200 oldalnyi információ kódolva van egyetlen oldalon - elsajátítása több évet vesz igénybe, de az első naptól eredményt hoz. Napi fókuszt, szokásokat alakít, ami nagyságrendekkel emeli a vezetői fejlődést és a céges növekedést. A 10x exponenciális gondolkodás kialakításának egyik alapeszköze. Az GM-Alpha Sprint és a GM-Lopott idő konzultációk és programok keretein belül bővebb tudásátadás lehetséges a témában. Beszéljünk?

A Gm-Vip 77 Tiszta Lap CANVAS használata fejleszti az érzelmi intelligenciánkat, segíti a gyors döntést és a mai időkre jellemző "tengernyi zaklató és eltérítő hatás" kezelését.

*Megjegyzés: Az eszköz - Gm-Vip 77 Tiszta Lap CANVAS - nem a már használt módszereit és időgazdálkodási működését ( pl. határidőnapló, mobiltelefon naptár, kockásfüzet, stb. ) helyettesíti. Mindent nyugodtan használhat úgy, ahogy eddig megszokta.

A megadott e-mail címére ill. az esemény platformon /LinkedIn - Facebook/ küldjük az esemény meghívót ill. linket a belépéshez

Lendületet adunk a működéséhez és ehhez eszközökkel látjuk el - az első perctől


*A szolgáltató jelenleg nem tartozik az Áfa-kör hatálya alá. A kiállított számla 0% Áfa-t tartalmaz!

Adatvédelmi tájékoztató