Gm-SPRINT workshopok

Vállalkozására-, vállalatára szabott
Közepes vállalkozásoknak és startupoknak - 2-10 fő részvétele

*Online jelentkezési lehetőséget a lap alján talál!


Kezdje a következő hónapot versenyelőnnyel! Egyszerűen kivitelezhető - problémáira és fejlesztendő területeire fókuszáló - vezetői működés és vállalkozásfejlesztés CANVAS-okkal!

Kedves Döntéshozó!

Saját cége vezetői és munkatársai fejlett gondolkodásmódot - keretrendszert és azonnal használható eszközöket kapnak. Lean üzletfejlesztés és design gondolkodás eszközeit ismerhetik meg, amivel a technológiai cégek már versenyelőnyt érnek el.

Iparágtól függetlenül alkalmasak, hogy Önöknél is használják.

5h vagy 3h gyors workshopok egy témára fókuszálva - max. 250 főt foglalkoztató cégeknek

Vonjon be most egy külső szakértőt és dolgozzunk együtt. Nem kell egyedül küzdeni Önnek vagy munkatársainak egy-egy problémán vagy egy terület fejlesztésén. 

A "B" pontot, ahova fejlődni kell egy külső szem jobban látja.

A résztvevők megtudhatják, hogy a világ legjobb multinacionális cégeinek módszerei és a startup világ eszközei hogyan segíthetik a vállalkozásukat és vállalkozáson belüli működésüket. Versenyelőny gyorsabban, kevesebb erőforrással.

Kiknek?

Közepes vállalkozások tulajdonosainak, vezetőinek és startup csapatoknak. Vállalati részlegeknek.

 • Stagnáló, vagy csökkenő profitú cégek döntéshozóinak
 • Krízishelyzetben-, válságban-, kilátástalanságban küzdőknek
 • Termékfejlesztésben érdekelt munkatársaknak
 • Üzletfejlesztésért, értékesítésért felelős személyeknek
 • Új vállalkozásban-, új piacok szerzésében-, új termék és szolgáltatásban, eredeti üzleti ötletek kidolgozásában érdekelteknek
 • Vállalkozás-, szervezeti változtatás előtt, vagy közben levő helyzetekre
 • Üzleti tárgyalásokat folytatóknak (munkatársi-, partneri-, beszerzési)

*A weblap alján találja az online jelentkezési lapot, kérem töltse ki és küldje el!


Gm-WS SPRINT Versenyelőny workshopok - tényekre és mutatókra alapozott cégfejlesztés!
Gm-WS SPRINT Versenyelőny workshopok - tényekre és mutatókra alapozott cégfejlesztés!

Válassza azt a témát, amiről úgy gondolja, hogy a legjobban fejlesztené a saját és cége működését...

A magyar vállalatok működésében rengeteg tartalék van. Ebben az extrém gyorsan változó világban új gondolkodásmód, új eszközök is kellenek, hogy növekedjünk. Anélkül érdemes ezeket alkalmazni, hogy egyszerre, "sokkszerűen" megbontanánk a jelenlegi működést. 

Sok sok apró lépésben történhet a vállalkozásfejlesztés. 10 fejlesztési terület...

A lenti témák valamelyike 10 vállalkozásból 8-at érint aktuálisan és hozhat náluk jelentős fejlődést, versenyelőnyt.

A meghirdetett Gm-SPRINT Workshopok önállóan is értéket jelentenek, ezért választhat egy-egy alkalmat, ami a legnagyobb eredményt hozhatja a cégében, vagy sorozatban igénybe veheti és hozzáférhet a teljes tudásanyaghoz.

Kiemelten...

 • A cégen belüli változtatásokat általában félelem, bizonytalanság, feszültség, dráma jellemzi -> Hogyan vezényelhetők le ezek "simábban"?
 • Vezetőként állandó a nyomás és nehéz tartani a fókuszt. Ha nincs tervünk a saját életünkre és cégünkre, mindenki másnak lesz. -> Hogyan lehet jobban?
 • Termék-, szolgáltatás fejlesztésében 90%-ban még mindig "termékfókuszú" a megközelítés. Több erőfeszítést, több erőforrást, több marketinget és értékesítési költséget jelent. -> Hogyan lehet a startupok módszereivel kevesebb erőforrással, gyorsabban, nagyobb sikereséllyel fejleszteni?
 • Stratégiaalkotás, pénzügyi tervezés egy stabilabb ipari korban lehetett "hosszú és lassú" folyamat. Extrém gyorsan változó környezetben teljesen más gondolkodásmód, eszközrendszer és megvalósítás szükséges -> Hogyan lehet másként?
 • A meetingek - vállalkozáson belüli megbeszélések és kommunikáció jelentik a vállalkozás "szívét és lelkét". Ha ennek nincs jó rendszere, marad a feszültség, káosz, értetlenség, rossz hatékonyság. -> Hogyan lehet jó meetingrendszert működtetni innovatív szervezetben?
 • Cégen belüli kulcsfolyamatok feltérképezése - tartalékok, fejlesztési stratégia
 • Üzleti tárgyalási erő módszerei és eszközei B2B tárgyalásoknál, értékesítésben, beszerzésben, munkaadói terepen
 • Direkt értékesítés vállalkozások -vállalatok részére - többszereplős tárgyalások - Komplex értékesítés - SaaS platform - Komplex technológiák - Komplex szolgáltatások - coaching - szervezetfejlesztés értékesítése vállalatoknak - Gm-Vip 77 T-SELECT 5 hatás módszertan
 • Extrém munkaerőhiányos környezetben nehéz nyerni a munkaadói versenyben. Ez mindenkit sújt, de a multik már ebben is fejlettebb módszerekkel dolgoznak. Ismerjék meg rövid workshop keretében Önök is
 • A technológiai cégeknél rendkívül fejlett a vevői út feltérképezése és a vevők viselkedésének befolyásolása. Több különleges módszer és eszköz van, amikkel iparágtól függetlenül sokkal gyorsabb növekedést érhet el a cégünk a piacon. Workshop keretében megismerheti ezeket és később önállóan is alkalmazhatja a saját előnyére.
 • PROFITVADÁSZ - KPI - Kulcs teljesítménymutatók kialakítás - vizsgálat - fejlesztése - amit mérünk, azt fejleszthetjük

*A weboldal aljára görgetve találom a megrendelőt!

A Gm-WS Versenyelőny workshopok Magyarországon kevésbé, vagy egyáltalán nem ismert keretrendszert, gondolkodásmódot és azonnal használható eszközöket adnak.

Aki ismeri ezt a területet, az tudja, hogy ezek a módszerek iparágtól függetlenül működnek, hisz pont az a lényeg, hogy olyan fejlesztési megoldások jöjjenek, amiket az adott cég, döntéshozó az eddigi eszközeivel nem talált meg.

A legtöbb téma során olyan döntések és megoldások születhetnek, amivel cége nagyságrendekkel több profitot nyer, mint amennyibe a workshop díja kerül.

*A weblap alján találja az on-line jelentkezési lapot, kérem töltse ki és küldje el!


Gm-WS SPRINT Versenyelőny workshopok
Gm-WS SPRINT Versenyelőny workshopok

Hogyan dolgozunk?

 • Kiválasztja ill. megbeszéljük a workshop - interaktív, gyakorlatias együttműködés és megoldáskeresés - témáját, időpontját és az Ön cégénél résztvevőket
 • Szerződést küldünk ill. elfogadása esetén díjbekérőt + kiválasztott workshop(ok) tematikát
 • Egyszerű, gyakorlatias módszerekkel - még flipchart, projektor sem szükséges - dolgozunk - 1A4 - 1A1 oldalas fejlesztő vásznakkal - CANVAS-okkal. Nem kell különleges helyszín, legjobb a cégénél, vagy külső helyszínen

 • Miért workshop? - Általában oldott légkörben úgy dolgozunk, mintha egy cégén belüli hétköznapi megbeszélés lenne. A szolgáltató rendkívül széles tapasztalati és elméleti tudása miatt gyorsan "átlátja" a cégüknél fejlesztendő területet. CANVAS-ok segítségével "egy nyelvet beszélünk" az első pillanattól és fókuszálunk. A workshop témafelelős - Tisótzki István minősített mentor - katalizálja és vezeti a folyamatot ill. prezentál a témában

 • Rugalmas - Ön által választott és egyeztetett - időpontban megtartjuk az érintettekkel a 5h-ás vagy 3h-ás workshopot - átadjuk az önállóan használható CANVAS-okat

 • Eredmény: adott területre megoldások ill. döntések, sokszor másnaptól profitnövekedést hozó iránymutatás + módszerek és eszközök átadása, amikkel azután önállóan is dolgozhatnak

Biztosan van problémája, vagy fejlesztendő terület a cégében... mindenkinek van, még ha titkolja is. Szervezzünk rá egy SPRINT workshopot és oldjuk meg most, javítsuk...

Tudást - módszereket - eszközöket osztunk meg, amikről "azt sem tudja, hogy nem tudja".

JELENTKEZÉSI LAP

Online jelentkezés 


Lendületet adunk a működéséhez és ehhez eszközökkel látjuk el - az első perctől

 * Jelentkezése nem kötelezi szolgáltatót a jelentkezése elfogadására és részvételi lehetőség biztosítására! ** Az adott workshopon csak teljes egészében - a workshop kezdetéig - kifizetett szolgáltatási díj esetén van részvételi lehetőség. ***Vállalaton kívüli helyszín bérleti költsége ill. a megegyezés alapján szükséges eszközök - flipchart, projektor - valamint az ellátás biztosítása alapesetben megbízó további költségére történik, az árakban csak a workshop lebonyolításának díja szerepel. Kecskeméten kívüli helyszín esetén utazási többletköltség is felszámításra kerülhet.

Adatvédelmi nyilatkozat