Gm-SPRINT workshopok

Vállalkozására-, vállalatára szabott
Közepes vállalkozásoknak és startupoknak - 2-10 fő részvétele

*Online jelentkezési lehetőséget a lap alján talál!


Kezdje a következő hónapot versenyelőnnyel! Egyszerűen kivitelezhető - problémáira és fejlesztendő területeire fókuszáló - vezetői működés és vállalkozásfejlesztés CANVAS-okkal!

Kedves Döntéshozó!

Saját cége vezetői és munkatársai fejlett gondolkodásmódot - keretrendszert és azonnal használható eszközöket kapnak. Lean üzletfejlesztés és design gondolkodás eszközeit ismerhetik meg, amivel a technológiai cégek már versenyelőnyt érnek el.

Iparágtól függetlenül alkalmasak, hogy Önöknél is használják.

5h vagy 3h gyors workshopok egy témára fókuszálva - max. 250 főt foglalkoztató cégeknek

Vonjon be most egy külső szakértőt és dolgozzunk együtt. Nem kell egyedül küzdeni Önnek vagy munkatársainak egy-egy problémán vagy egy terület fejlesztésén. 

A "B" pontot, ahova fejlődni szeretne egy külső szem jobban látja.

A résztvevők megtudhatják, hogy a világ legjobb multinacionális cégeinek módszerei és a startup világ eszközei hogyan segíthetik a vállalkozásukat és vállalkozáson belüli működésüket. Versenyelőny gyorsabban, kevesebb erőforrással.

Kiknek?

Közepes vállalkozások tulajdonosainak, vezetőinek és startup csapatoknak. Vállalati részlegeknek.

 • Stagnáló, vagy csökkenő profitú cégek döntéshozóinak
 • Krízishelyzetben-, válságban-, kilátástalanságban küzdőknek
 • Termékfejlesztésben érdekelt munkatársaknak
 • Üzletfejlesztésért, értékesítésért felelős személyeknek
 • Új vállalkozásban-, új piacok szerzésében-, új termék és szolgáltatásban, eredeti üzleti ötletek kidolgozásában érdekelteknek
 • Vállalkozás-, szervezeti változtatás előtt, vagy közben levő helyzetekre
 • Üzleti tárgyalásokat folytatóknak (munkatársi-, partneri-, beszerzési)

*A weblap alján találja az online jelentkezési lapot, kérem töltse ki és küldje el!


Gm-WS SPRINT Versenyelőny workshopok - tényekre és mutatókra alapozott cégfejlesztés!
Gm-WS SPRINT Versenyelőny workshopok - tényekre és mutatókra alapozott cégfejlesztés!

Válassza azt a témát, amiről úgy gondolja, hogy a legjobban fejlesztené a saját és cége működését...

Válassza azt a témát, amiről úgy gondolja, hogy a legjobban fejlesztené a saját és cége működését... azt, amire most van szükség. Úgy állítjuk össze, hogy a lehető legkisebb ráfordítással, a lehető leggyorsabban, a lehető legnagyobb eredményt hozza az Ön számára fontos területeken. Milyen témák lehetnek, hány ilyen téma van?

3 csúcsworkshop online vagy személyes részvétellel, az Ön és cége működésedre szabottan

 1. Gm-Stratégia és megvalósítás extrém gyorsan változó környezetben - következő 10 év
 2. Gm-B2B Konzultatív értékesítés és keresletgenerálás 5.0 - a következő szint
 3. Gm-GTM Termék-, szolgáltatás-, UCP fejlesztés. Innováció az ötlettől a piaci sikerig, ahogy a startupok csinálják

A csúcsworkshopok keretet adnak és megmutatják a teljes modellt, rendszert. Ezeken túl annyi témában tudunk workshopot összeállítani /akár egy nap alatt/, ahány terület Önöknél felmerülhet a cégben. A CANVAS rendszernek - 375 db - köszönhetően, online vagy személyesen, azonnal nagy hatású, gyakorlatias workshopot tudunk tartani bármilyen csapatnak. Aznaptól eredményt hoz, szintlépést jelentenek.

Beszéljünk? Kérjen részletesebb tájékoztatót, az Ön cégére szabott ajánlatot!STRATÉGIA

B2B Konzultatív értékesítés 5.0.

Gm-GTM Termék-, szolgáltatás-, USC fejlesztés - innováció az ötlettől a piacra vitelig


A magyar vállalatok működésében rengeteg tartalék van. Ebben az extrém gyorsan változó világban új gondolkodásmód, új eszközök is kellenek, hogy növekedjünk. Anélkül érdemes ezeket alkalmazni, hogy egyszerre, sokkszerűen megbontanánk a jelenlegi működést. 

Sok sok apró lépésben történhet a vállalkozásfejlesztés. 10+1 fejlesztési területen...

A lenti témák valamelyike 10 vállalkozásból 8-at érint aktuálisan és hozhat náluk jelentős fejlődést, versenyelőnyt. A meghirdetett Gm-SPRINT Workshopok önállóan is értéket jelentenek, ezért választhat egy-egy alkalmat, ami a legnagyobb eredményt hozhatja a cégében, vagy sorozatban igénybe veheti és hozzáférhet a teljes tudásanyaghoz.

Kiemelten...

 • A cégen belüli változtatásokat általában félelem, bizonytalanság, feszültség, dráma jellemzi -> Hogyan vezényelhetők le ezek "simábban"?
 • Vezetőként állandó a nyomás és nehéz tartani a fókuszt. Ha nincs tervünk a saját életünkre és cégünkre, mindenki másnak lesz. -> Hogyan lehet jobban?
 • Termék-, szolgáltatás fejlesztésében 90%-ban még mindig "termékfókuszú" a megközelítés. Több erőfeszítést, több erőforrást, több marketinget és értékesítési költséget jelent. -> Hogyan lehet a startupok módszereivel kevesebb erőforrással, gyorsabban, nagyobb sikereséllyel fejleszteni?
 • Stratégiaalkotás, pénzügyi tervezés egy stabilabb ipari korban lehetett "hosszú és lassú" folyamat. Extrém gyorsan változó környezetben teljesen más gondolkodásmód, eszközrendszer és megvalósítás szükséges -> Hogyan lehet másként?
 • A meetingek - vállalkozáson belüli megbeszélések és kommunikáció jelentik a vállalkozás "szívét és lelkét". Ha ennek nincs jó rendszere, marad a feszültség, káosz, értetlenség, rossz hatékonyság. -> Hogyan lehet jó meetingrendszert működtetni innovatív szervezetben?
 • Cégen belüli kulcsfolyamatok feltérképezése - tartalékok, fejlesztési stratégia
 • Üzleti tárgyalási erő módszerei és eszközei B2B tárgyalásoknál, értékesítésben, beszerzésben, munkaadói terepen
 • Direkt értékesítés vállalkozások -vállalatok részére - többszereplős tárgyalások - Komplex értékesítés - SaaS platform - Komplex technológiák - Komplex szolgáltatások - coaching - szervezetfejlesztés értékesítése vállalatoknak - Gm-Vip 77 T-SELECT 5 hatás módszertan
 • Extrém munkaerőhiányos környezetben nehéz nyerni a munkaadói versenyben. Ez mindenkit sújt, de a multik már ebben is fejlettebb módszerekkel dolgoznak. Ismerjék meg rövid workshop keretében Önök is
 • A technológiai cégeknél rendkívül fejlett a vevői út feltérképezése és a vevők viselkedésének befolyásolása. Több különleges módszer és eszköz van, amikkel iparágtól függetlenül sokkal gyorsabb növekedést érhet el a cégünk a piacon. Workshop keretében megismerheti ezeket és később önállóan is alkalmazhatja a saját előnyére.
 • PROFITVADÁSZ - KPI - Kulcs teljesítménymutatók kialakítás - vizsgálat - fejlesztése - amit mérünk, azt fejleszthetjük

*A weboldal aljára görgetve találom a megrendelőt!

A Gm-WS Versenyelőny workshopok Magyarországon kevésbé, vagy egyáltalán nem ismert keretrendszert, gondolkodásmódot és azonnal használható eszközöket adnak.

Aki ismeri ezt a területet, az tudja, hogy ezek a módszerek iparágtól függetlenül működnek, hisz pont az a lényeg, hogy olyan fejlesztési megoldások jöjjenek, amiket az adott cég, döntéshozó az eddigi eszközeivel nem talált meg. A legtöbb téma során olyan döntések és megoldások születhetnek, amivel cége nagyságrendekkel több profitot nyer, mint amennyibe a workshop díja kerül. 

*A weblap alján találja az on-line jelentkezési lapot, kérem töltse ki és küldje el!


Gm-WS SPRINT Versenyelőny workshopok
Gm-WS SPRINT Versenyelőny workshopok

Hogyan dolgozunk?

 • Kiválasztja ill. megbeszéljük a workshop - interaktív, gyakorlatias együttműködés és megoldáskeresés - témáját, időpontját és az Ön cégénél résztvevőket
 • Szerződést küldünk ill. elfogadása esetén díjbekérőt + kiválasztott workshop(ok) tematikát
 • Egyszerű, gyakorlatias módszerekkel - még flipchart, projektor sem szükséges - dolgozunk - 1A4 - 1A1 oldalas fejlesztő vásznakkal - CANVAS-okkal. Nem kell különleges helyszín, legjobb a cégénél, vagy külső helyszínen

 • Miért workshop? - Általában oldott légkörben úgy dolgozunk, mintha egy cégén belüli hétköznapi megbeszélés lenne. A szolgáltató rendkívül széles tapasztalati és elméleti tudása miatt gyorsan "átlátja" a cégüknél fejlesztendő területet. CANVAS-ok segítségével "egy nyelvet beszélünk" az első pillanattól és fókuszálunk. A workshop témafelelős - Tisótzki István minősített mentor - katalizálja és vezeti a folyamatot ill. prezentál a témában

 • Rugalmas - Ön által választott és egyeztetett - időpontban megtartjuk az érintettekkel a 5h-ás vagy 3h-ás workshopot - átadjuk az önállóan használható CANVAS-okat

 • Eredmény: adott területre megoldások ill. döntések, sokszor másnaptól profitnövekedést hozó iránymutatás + módszerek és eszközök átadása, amikkel azután önállóan is dolgozhatnak

Biztosan van problémája, vagy fejlesztendő terület a cégében... mindenkinek van, még ha titkolja is. Szervezzünk rá egy SPRINT workshopot és oldjuk meg most, javítsuk...

Tudást - módszereket - eszközöket osztunk meg, amikről "azt sem tudja, hogy nem tudja".

JELENTKEZÉSI LAP

Online jelentkezés Lendületet adunk a működéséhez és ehhez eszközökkel látjuk el - az első perctől

 * Jelentkezése nem kötelezi szolgáltatót a jelentkezése elfogadására és részvételi lehetőség biztosítására! ** Az adott workshopon csak teljes egészében - a workshop kezdetéig - kifizetett szolgáltatási díj esetén van részvételi lehetőség. ***Vállalaton kívüli helyszín bérleti költsége ill. a megegyezés alapján szükséges eszközök - flipchart, projektor - valamint az ellátás biztosítása alapesetben megbízó további költségére történik, az árakban csak a workshop lebonyolításának díja szerepel. Kecskeméten kívüli helyszín esetén utazási többletköltség is felszámításra kerülhet.