Gm-10x SPRINT  E-workshopok

*On-Line jelentkezési lehetőséget a lap alján találsz!

Cégedre szabott

Nagyvállalati csapatoknak, közepes vállalkozásoknak és startupoknak - 2-10 fő részvételével innovatív működést alakítunk ki, extrém gyorsan változó környezetben - Hogyan?

Kedves Partnerünk,

Saját céged vezetői és munkatársai fejlett gondolkodásmódot - keretrendszert és azonnal használható eszközöket kapnak. Lean üzletfejlesztés és design gondolkodás módszereit ismerhetik meg, amivel a technológiai cégek már versenyelőnyt érnek el. On-line - együttműködést támogató megoldásokkal és megosztott 1 oldalas munkalapokkal dolgozunk.

Iparágtól függetlenül alkalmasak, hogy nálatok is használják.

5h vagy 3h gyors workshopokon egy témára fókuszálunk. Vonj be most egy külső szakértőt és dolgozzunk együtt. Nem kell egyedül küzdenetek. A "B" pontot, ahova fejlődni kell egy külső szem jobban látja.

A résztvevők megtudhatják, hogy a világ legjobb multinacionális cégeinek módszerei és a startup világ eszközei hogyan segíthetik a vállalkozásukat és vállalkozáson belüli működésüket.

Kiknek?

Közepes-, kis vállalkozások tulajdonosainak, vezetőinek és startup csapatoknak. Vállalati részlegeknek.

 • Stagnáló, vagy csökkenő profitú cégek döntéshozóinak
 • Akik jelentősen növeli akarják maguk, vagy értékesítési csapatuk eredményességét 3hét-6hónapon belül
 • Krízishelyzetben-, válságban-, kilátástalanságban küzdőknek
 • Termékfejlesztésben érdekelt munkatársaknak
 • Üzletfejlesztésért, értékesítésért felelős személyeknek
 • Új vállalkozásban-, új piacok szerzésében-, új termék és szolgáltatásban, eredeti üzleti ötletek kidolgozásában érdekelteknek
 • Vállalkozás-, szervezeti változtatás előtt, vagy közben levő helyzetekre
 • Üzleti tárgyalásokat folytatóknak (munkatársi-, partneri-, beszerzési)
 • Home office-ban dolgozó csapatok számára

 • Stratégiát készítő és megvalósításban részt vevő vezetőknek

Kezdd a következő hónapot versenyelőnnyel! Egyszerűen kivitelezhető - problémáidra és fejlesztendő területeidre fókuszáló - vezetői működés és vállalkozásfejlesztés CANVAS-okkal!

*A weblap alján találod az on-line jelentkezési lapot, kérem töltsd ki és küldd el!

Gm-10x SPRINT E-workshopok - tényekre és mutatókra alapozott cégfejlesztés!
Gm-10x SPRINT E-workshopok - tényekre és mutatókra alapozott cégfejlesztés!

Válaszd azt a témát, amiről úgy gondolod, hogy a legjobban fejlesztené a saját és céged működését... azt, amire most van szükség.

Rengeteg tartalékod van.

Ebben az extrém gyorsan változó világban új gondolkodásmód, új eszközök is kellenek, hogy növekedjünk. Anélkül érdemes ezeket alkalmazni, hogy egyszerre, "sokkszerűen" megbontanánk a jelenlegi működést. 

Sok sok apró lépésben történhet a vállalkozásfejlesztés. 10 fejlesztési területen...

A lenti témák valamelyike 10 vállalkozásból 8-at érint aktuálisan és hozhat náluk jelentős fejlődést, versenyelőnyt.

A meghirdetett Gm-10x SPRINT E-workshopok önállóan is értéket jelentenek, ezért választhatsz egy-egy alkalmat, vagy sorozatban igénybe veheted és hozzáférhetsz a teljes tudásanyaghoz.

*A weboldal aljára görgetve találom a megrendelőt!

A Gm-10x SPRINT E-workshopok Magyarországon kevésbé, vagy egyáltalán nem ismert keretrendszert, gondolkodásmódot és azonnal használható eszközöket adnak.

Aki ismeri ezt a területet, az tudja, hogy ezek a módszerek iparágtól függetlenül működnek, hisz pont az a lényeg, hogy olyan fejlesztési megoldások jöjjenek, amiket az adott cég, döntéshozó az eddigi eszközeivel nem talált meg.

A legtöbb téma során olyan döntések és megoldások születhetnek, amivel céged nagyságrendekkel több profitot nyer, mint amennyibe a workshop díja kerül.

*A weblap alján találod az on-line jelentkezési lapot, kérem töltsd ki és küldd el!

Hogyan dolgozunk?

 • Kiválasztod ill. megbeszéljük a Gm SPRINT E-workshop - interaktív, gyakorlatias együttműködés és megoldáskeresés - témáját, időpontját és a cégednél résztvevőket
 • Szerződést küldünk ill. elfogadása esetén díjbekérőt + kiválasztott E-workshop(ok) tematikát
 • Egyszerű, gyakorlatias módszerekkel - Zoom vagy más platformon - 1A4 oldalas fejlesztő vásznakkal - CANVAS-okkal dolgozunk. Nem kell utazni... 

 • Miért Gm E-workshop? - Általában oldott légkörben úgy dolgozunk, mintha egy cégeden belüli hétköznapi megbeszélés lenne. A szolgáltató rendkívül széles tapasztalati és elméleti tudása miatt gyorsan "átlátja" a cégednél fejlesztendő területet. CANVAS-ok segítségével "egy nyelvet beszélünk" az első pillanattól és fókuszálunk. A workshop témafelelős - Tisótzki István minősített mentor - katalizálja és vezeti a folyamatot ill. prezentál a témában

 • Rugalmas - általad választott és egyeztetett - időpontban megtartjuk az érintettekkel a 5h-ás vagy 3h-ás workshopot - átadjuk az önállóan használható CANVAS-okat

 • Eredmény: adott területre megoldások ill. döntések, sokszor másnaptól profitnövekedést hozó iránymutatás + módszerek és eszközök átadása, amikkel azután önállóan is dolgozhattok

Biztosan van problémád, vagy fejlesztendő terület a cégedben... mindenkinek van, még ha titkolja is. Szervezzünk rá egy Gm-10x SPRINT E-workshopot és oldjuk meg most, javítsuk...

Tudást - módszereket - eszközöket kapsz, amikről "azt sem tudod, hogy nem tudod". Személyedre és cégedre szabott szaktudást és megvalósítási eszközrendszert vásárolsz...

JELENTKEZÉSI LAP

On-line jelentkezés 

Lendületet adunk a működésedhez és ehhez eszközökkel látunk el - az első perctől

 * Jelentkezésed nem kötelezi szolgáltatót a jelentkezésed elfogadására és részvételi lehetőség biztosítására! ** Az adott workshopon csak teljes egészében - a workshop kezdetéig - kifizetett szolgáltatási díj esetén van részvételi lehetőség.