GYORS Kapcsolódás

Gyors kapcsolódás első formája... TELEFONON 15perc

A versenytársait aktívan keressük, itt Ön jelezheti, hogy hívjuk vissza...:-)

Telefonos visszahívást kérek!

Kötelezettségmentesen - díját átvállaljuk!

"Ami elhozott ide, az nem visz el oda!" - M.G.

Ahol most vagyunk, eddigi működésünk juttatott. A következő szinthez mást kell csinálni. Apró lépésekben... folyamatos fejlesztéssel... Az 5 éves mentorprogramot - amiben a szolgáltató részt vett - az ENSZ Globális legjobb gyakorlatai közé választotta. A Gm-Mestertervezés extrém gyorsan változó környezetben konzultációi egyik tudásbázisát ez a program jelenti.

Megértjük, hogy a jelenlegi működését megszokta, szereti és ragaszkodik hozzá. A piacon azonban vélhetően nem egyedül van. Mi van, ha csak egy versenytársa másként gondolja? A vevőit és munkatársait akarja? Agresszíven betör a területére és megszerzi? Dolgozzunk azon, hogyan építsen "tűzfalat" a cége és piaci területe köré... KKV-s ügyfeleinkkel ezen is dolgozunk...


Lépjünk tovább... 45 perc alatt kiderül, van-e közös dolgunk most... később... vagy soha!

Ebben a 45 percben is dolgozunk. Azon, ami Önnek a legfontosabb... Eredményt érünk el... A szolgáltató átvállalja a díját, Önnek díjmentes!Miért nem elég gurutanácsokra figyelni, üzleti videókat nézni, podcastokat hallgatni, tréningen, workshopokon részt venni, üzleti könyveket olvasni? Ezekből TUDNI fog. Amikor velünk dolgozik, MEGCSINÁLJUK! Együttműködve, lépésről lépésre.

A magyar vállalkozók 70 százaléka életében nem tanulta, amiért milliókat kockáztat

A Global Entrepreneurship Monitor kutatása szerint Magyarországon a 18-64 év közötti korosztály harmada rendelkezik olyan tudással, ami egy vállalkozás indításához kell. Akiknek pedig valamilyen kis-és közepes vállalkozása van, azoknak a többsége soha nem vett részt vállalkozásoktatásban.

*Közepes vállalkozás: 250 fő és 19.500M Ft/év árbevételig!
*A Gm-Vip 77 Mestertervezés szolgáltatás minden csomagja és programja elérhető a kezdő-, korai fázisú vállalkozások számára is. Regisztráljon nyugodtan és átbeszéljük a fejlesztési lehetőségeket.** A Gm-VIP 77 Mestertervezés legtöbb szolgáltatási csomagjához és programokhoz az első alkalommal EXTRÉM kedvezményt adunk a weboldalon meghirdetett árakhoz mérten. Ha van a környezetében olyan, akinek lendületet adhat, akkor ajánlhatja a szolgáltatást, vagy megoszthatja vele az információkat.