Gm-SOP

SOP- Standard Operating Procedures

Sztenderd Működési Folyamatok azonosítása, kialakítása, fejlesztése extrém gyorsan változó környezetben 


Növekedj, bővülj, fejlődj exponenciálisan, gyarapodjon a munkatársi létszámod és az alkalmazott technológiád úgy, hogy közben ne ess szét emberileg, vezetőként és ne fulladjon káoszba a céged! - Hogyan?

A káoszt nem lehet fejleszteni, tegyünk rendet a működési folyamatokban. Ez az egyik titka, ha vezető, vállalkozó, digitális vállalkozó, freelancer vagy, marketing-, vagy valamilyen kreatív üzletet építesz. Akkor is, ha ügyvédi irodád van, vagy könyvelési szolgáltató vagy. SOP - kifejezetten kis létszámú /2-50 fős/ csapatokra szabott, dinamikus folyamatfejlesztés és dokumentálás rendszerének kiépítése

Képzeld el, hány területen lehet radikálisan csökkenteni a stresszt, renddel és átláthatósággal? Családban? ...ott is...:-) A startupok leggyakoribb gyengeségeinek egyike a "szétesett működés", különösen az elején. Lehet másként, úgy, hogy a sebesség és hatékonyság nő. Hogyan alakítsuk ki a rendet és átláthatóságot úgy, hogy megmaradjon a hasznos kreativitás és csapatszintű "hálózati erő"?

Mi a titka, hogy megszabadulj a vállalkozásod, szervezeted rabságából és végre ne a cégedBEN, hanem a cégedEN dolgozz? Nem... nem unalmas munkaköri leírások, nem is ISO vagy ahhoz hasonló dokumentálás. Akkor mi?Kiknek szól?

- KKV/0-3.5Mrd árbevételig - 2-50 fő foglalkoztatott, vagy szerződött partner
- Vállalati szervezeti részleg
- Startup - 1-50 fős kis csapatok
- Ügynökségek - kreatív szakmák cégei
- Egyéni vállalkozó, aki "nagy" akar lenni
- Minden szervezet, ahol folyamatok vannak
- Családi működés - magánélet szervezése
vezetőknek - vállalkozóknak - B2B értékesítőknek - tanácsadóknak

Ismered a megoldást? Érdekes lehet neked, vagy a környezetedben egy döntéshozónak?Itt egyszerűen jelezheted az igényed egy Gm-45perc kötelezettségmentes, díjmentes online konzultációra.