This new world is all about connections and connectivity. 

Ez az új világ a kapcsolatokról és a kapcsolódásokról szól.
Joshua Cooper Ramo - The Seventh Sense


Legutóbbi Gm-Blog bejegyzések...

Kedves Látogató!

Mi adhatja egyáltalán a bátorságot, hogy egy ilyen szolgáltatást működtessek? 

Egyszerű válasz, hogy rendkívüli módon érdekel a téma és ebben látom a jövőm a következő években. Tanulunk, változunk, fejlődünk és hiszem, hogy olyan eredmény jön ki ebből, amire most még nem is számítunk. Együttműködésünk pénzt hozhat Önnek/cégének, vagy pénzt takaríthat meg.

Másik válasz, hogy azt gondolom szüksége van rá Önnek, most! Ha vállalkozás indításában gondolkodik, vagy jelenlegi, már régóta működő cége, részlege "frissítésén" dolgozik, akkor ezt a legújabb szoftverekkel támogatva, érthetően, egyszerűen és struktúráltan teheti, amihez iránymutatást adunk. Ami 2008-tól kezdődött és tévesen válságnak neveztek, az valójában egy korszakváltás gyorsuló szakasza és nem egy korábbi korszak ( ipari kor) vége, hanem egy új korszak kezdete: a hálózati gazdaság jön egyre gyorsuló ütemben, változásra kényszerítve szinte mindent, egyéni és szervezeti szinten. Senki nem kivétel, én sem, Ön sem. 

Harmadik válasz, hogy komplex, széleskörő gyakorlatom és rálátásom van a Magyarországon működő cégekre. Nem voltam az a "klasszikus alkalmazott", bár szerettem/szeretem az alkalmazotti viszonyt. A betöltött pozíciókra gyakorlati trainingként, fejlődési lehetőségként tekintettem és eszköznek arra, hogy a lehető leghatékonyabban és legegyszerűbben érjek el eredményt. A legjobb multinacionális cégeknél dolgoztam eredménnyel a beszerzés, kereskedelem, logisztika és intézményi/nagyvállalati értékesítés területén erős IT és technológiai érdeklődéssel és vezetői gyakorlati alkalmazással. Jellemzően 400 millió HUF-10 milliárd HUF nagyságrendű szervezetekben. Marketing management tanulmányaim során hamar megismerkedtem a rendszerváltás után az amerikai üzleti gondolkodásmóddal, második diplomám ebből szereztem. A 2008-tól pénzügyi információs szolgáltatást működtettem kiemelt ügyfélkörnek - külföldi iparági szakértők befektetési információit osztottam meg előfizetőkkel - és ez vitt egy különleges státuszú privát banki szolgáltatóhoz, ahol a szolgáltatás értékesítését, üzletfejlesztést végzek. Pályámról bővebben a LinkedIn profilomnál olvashat. 

Negyedik válasz, hogy nem egyedül dolgozom. A "kapcsolati hálózatom"-ban mindig van aki segít, akinek a tudása beépíthető és az Ön munkáját is támogathatja, mindig van együttműködő partner, csak egymástól tanulhatunk. Én személy szerint - ez a szolgáltatás része is lehet - keresem azokat a támogató szoftvereket, appokat, amik szintén segíthetik a személyes és szakmai életem és drasztikus fejlődést hozhatnak. Ezeket Ön is megismerheti, segítem az alkalmazásukat.

Ötödik válasz talán megfoghatatlanabb: a világlátásom és hitrendszerem. Nem igazán fogadtam el "dobozolt" tanításokat, igyekeztem mindenből a legjobbat kiszedni és kialakítani a saját, egyedi látásmódot. 1993-2006-ig nagy hatással volt rám Dr. Stephen R. Covey, de Robert T. Kiyosaki, Og Mandino, Antony Robbins, Brian Tracy, Robin Sharma könyvei, videóanyagai is sokat adtak. Fejlesztő, léleképítő közösségek és vallási irodalom is kulcsforrást jelent. 

Az üzleti modellezés, üzleti terv készítésnek is megvannak a maga "gurujai", most "őket falom" (legalább az angol tudásom aktív marad) és a szerzett tudást, információt átadom Önnek. 

Veszteség, kár nem érheti, csak nyerhet az együttműködésünkön, kockázata nincs. Miért ne kezdenénk most? Kérjen bővebb tájékoztatást és személyes konzultációt!