Gm-Vip 77 Mestertervezés - Referencia

Szakmai közösségeim...

Kapcsolódjunk a LinkedIn-en... Kattints a képre!

Jobb vezetői - javuló céges működés

A Gm-Vip 77 Mestertervezés szolgáltatás egyedi - más forrásból kevésbé, vagy egyáltalán nem ismert eszközökkel és iránymutatással működik. Az ügyfeleinkkel szerződés alapján dolgozunk, aminek része a szigorú titoktartási kötelezettség.

Nagyszerűbb és szebb jövő, boldogabb élet, több szabadság. Mi lehet más a cél?

Részünkről az alkalmazott eszközök és módszerek - 250+ db. különleges vászon/canvas - az ügyfeleink részéről az üzleti ötletek, megoldások, vállalati adatok, információk, stratégia, stb. indokolja a védelmet.

Lehetősége van a jelenlegi ügyfeleinktől referenciát kérnie, egyeztetés után. Ennek módja egy maximum 15 perces telefonos/skype beszélgetés a már sikert elért egyik partnerünkkel. Kérje a referencia lehetőséget elérhetőségeinken!

Referenciák

KKVHÁZ A Magyar Gazdaság Kávéháza Klub - Alapító tag

"Hiszünk abban, hogy a gazdaság minden felelős szereplőjének, politikai nézetektől független, konstruktív, kulturált, rendszeres párbeszéde a magyar versenyképesség egyik záloga. A KKVHÁZ ezeknek az eszmecseréknek az egyik legelismertebb szervezője, moderátora kíván lenni, aki olyan különleges szellemiségű és technológiájú lebonyolítási rendszereket fejleszt, ami a tudás és kapcsolatközvetítésen túl közösségi élményt is biztosít."

Mind Mate Inspiration

Mentor

"MMI is an open and public community for sharing inspiring ideas, running interesting topics, who manages professional thought leading content in a way to initiate more innovation, help career development or just living a thoughtful life in any interesting directions."

Szervezetfejlesztők Magyarországi Társasága

Trendfigyelő Platform

"Célunk, hogy ennek a felületnek a segítségével hozzájáruljunk tagjaink, az üzleti életben dolgozó vezetők, a civil szervezetekben dolgozó vezetők, a szervezetfejlesztés iránt érdeklődők, a fejlődni vágyó fiatalok, és pályamódosítók szakmai munkájához, tevékenységéhez.

Növelni kívánjuk a szervezetfejlesztési szakma elfogadottságát, hitelességét és igényességét.


Mit hozhat neked az együttműködésünk? - Különleges értékajánlatunk

Új piacokat... Új vevőket... Új termékeket.... Új szolgáltatásokat... Új üzleti működési modelleket... Jobb ügyfélkiszolgálást... Bla...bla...bla... -mentes élet -, üzletfejlesztési kivitelezést és megvalósítást... Nagyobb tárgyalási erőt az üzleti és értékesítési tárgyalásokon... Hatékonyabb cégen belüli megbeszéléseket...Többszörösen hatásosabb vezetői működést... Kevesebb erőforrásból... Rövidebb idő alatt...

Kerüljön az életem és a cégem gyorsítósávba! Mestertervezés az életemre -> Mestertervezés a cégemre -> Élettervezés és személyes napi hatékonyság - > Üzleti ötletkidolgozás -> Értékajánlat tervezés (új)piaci szegmensekre -> Üzleti modell tervezés -> Üzleti terv modellezés - > A "startup út" gondolkodásmódjával - LEAN elveken - 75+ Üzletfejlesztési vászon