Gm-Vip 77 Mestertervezés - Referencia

Jobb vezetői - javuló céges működés

A Gm-Vip 77 Mestertervezés szolgáltatás egyedi - más forrásból kevésbé, vagy egyáltalán nem ismert eszközökkel és iránymutatással működik. Az ügyfeleinkkel szerződés alapján dolgozunk, aminek része a szigorú titoktartási kötelezettség.

Nagyszerűbb és szebb jövő, boldogabb élet, több szabadság. Mi lehet más a cél?

Részünkről az alkalmazott eszközök és módszerek - 75+ db. különleges vászon/canvas - az ügyfeleink részéről az üzleti ötletek, megoldások, vállalati adatok, információk, stratégia, stb. indokolja a védelmet.

Lehetősége van a jelenlegi ügyfeleinktől referenciát kérnie, egyeztetés után. Ennek módja egy maximum 10 perces telefonos/skype beszélgetés a már sikert elért egyik partnerünkkel. Kérje a referencia lehetőséget elérhetőségeinken!

Referenciák

Magyar KKV tulajdonosai

200 millió Ft/év árbevétel - élelmiszeripari gyártó

"Több év stagnálás után, neked köszönhetően 8 hónap és 82h konzultáció eredményeként megváltozott a jövőnk. Csak az utóbbi egy hónapban minden nap új vállalati potenciális vevők jelentkeztek nálunk, akik vásárolni szeretnék termékeinket. Reálisnak látjuk 3-5 éven belül a 800 millió Ft forgalmat és 100 millió+ Ft profitot."

2018.09.12

KKVHÁZ A Magyar Gazdaság Kávéháza Klub - Alapító tag


Mit hozhat neked az együttműködésünk? - Különleges értékajánlatunk

Új piacokat... Új vevőket... Új termékeket.... Új szolgáltatásokat... Új üzleti működési modelleket... Jobb ügyfélkiszolgálást... Bla...bla...bla... -mentes élet -, üzletfejlesztési kivitelezést és megvalósítást... Nagyobb tárgyalási erőt az üzleti és értékesítési tárgyalásokon... Hatékonyabb cégen belüli megbeszéléseket...Többszörösen hatásosabb vezetői működést... Kevesebb erőforrásból... Rövidebb idő alatt...

Kerüljön az életem és a cégem gyorsítósávba! Mestertervezés az életemre -> Mestertervezés a cégemre -> Élettervezés és személyes napi hatékonyság - > Üzleti ötletkidolgozás -> Értékajánlat tervezés (új)piaci szegmensekre -> Üzleti modell tervezés -> Üzleti terv modellezés - > A "startup út" gondolkodásmódjával - LEAN elveken - 75+ Üzletfejlesztési vászon