Gm-90 perc LEAN

Radikális változást és azonnali lendületet hoz!

Vállalatunknál, vállalkozásunkban óriási tartalékok vannak a munkatársaink tevékenységében és a folyamataink szervezésében. Ez a gyors workshop megadhat egy kezdőlökést, vagy lendületet adhat az eddigi folyamatfejlesztéseinknek. 

90 perc múlva munkatársaink tevékenységszervezése és időkihasználása a következő szintre lép. Apró lépésekben történő folyamatos fejlesztés gondolkodásmódját és eszközeit kapják. Ezt a workshopot a meglevő ügyfeleink dilemmái és a széleskörű vevői igények hozták létre.

Kiknek?

 • KKV szektor gyártó vállalkozásainak
 • KKV szektor "hagyományos" kereskedelmet folytató vállalkozásainak
Jelentkezési laphoz görgessen az oldal aljára!
Jelentkezési laphoz görgessen az oldal aljára!

Nagyvállalati csapatoknak, közepes vállalkozásoknak és startupoknak - 2-15 fő részvételével - innovatív működést alakítunk ki, extrém gyorsan változó környezetben. Ez a workshop elsősorban gyártó vállalatoknak, vállalkozások munkatársainak és vezetőinek szól. Lökést ad... majd a munkát folytatni kell a hétköznapokon... ehhez adunk támogatást.

TÉMA - interaktív csoportos konzultáció és prezentáció

 • Mindig, minden területen, minden munkatársnál, minden nap van egy következő szint! - Miért kell felfejleszteni magunkat erre?
 • A következő szint változással jár! - Miért nem változtatunk? Hogyan legyen a változás és a folyamatos fejlődés a munkatársaink napi szokása?
 • Honnan van a munkatársi fizetésünk? - Kik ehetik meg a sajtunk?
 • Fenntartható növekedés - Mikor tudunk jobbak lenni, mint a versenytársaink?
 • Hogyan tudunk tartósan versenyben maradni a piacon?
 • Mi az a 8 veszteség, ami megakadályozhatja, hogy nyerjünk és elérjük a céljaink?
 • Az időkeretekben gondolkodás csodája - A tevékenységeink időkeretekbe szervezése - hogyan? 
 • Hogyan lesz a munkatársaink egyénenkénti tevékenységeiből csapategység és bajtársi együttműködés - szinergia elérése - hogyan?
 • Lean kultúra - apró lépésekben történő fejlesztés, a folyamatos jobbítás kultúrájának fenntartása - hogyan?

Mi az az "egy dolog", amit érdemes fejlesztenünk most? Honnan tudjuk, hogy melyik az az EGY DOLOG? Hogyan válasszuk ki azt az egyetlen, legfontosabbat? Mi lesz a következő "egy dolog"?

A témában a legfejlettebb módszereket és gondolkodást adjuk át, a megvalósításhoz eszközökkel látjuk el és támogatjuk! Ez a workshop katalizálhatja azt, amit már régóta érez, hogy meg kellene tenni... de valami mindig fontosabb volt. A hatékonyság versenyelőnyt jelent! - Miért segítene ez a workshop Ön helyett másnak?

Hogyan dolgozunk?

- Jelzi igényét (jelentkezési lap kitöltéssel vagy e-mailen, telefonon)

- Beszélünk a részletekről (15-45 perc)

- Szerződést küldünk (elfogadás után díjbekérőt) -> díjátutalás megérkezése

- Egyeztetett időpontban max. 15 fő részére megtartjuk - jellemzően az ügyfelünk telephelyén - a 90 perc (vagy 2x 45 perc) workshopot, interaktív konzultációt és prezentációt

JELENTKEZÉSI LAP

On-line jelentkezés 

Lendületet adunk a működéséhez és ehhez eszközökkel látjuk el - az első perctől

 * Jelentkezése nem kötelezi szolgáltatót a jelentkezése elfogadására és részvételi lehetőség biztosítására! ** Az adott workshopon csak teljes egészében - a workshop kezdetéig - kifizetett szolgáltatási díj esetén van részvételi lehetőség.