Gm-AGILIS CEO Eszköztár

2023.10.17

Kedves Érdeklődő,

Online és személyes programjaink 5-250 fős/0-3.5Mrd Ft árbevételű vállalkozásoknak, startupoknak, vállalati részlegeknek szólnak. Konzultációkon és workshopokon adjuk át a szaktudást és megvalósítási eszközöket.

A szolgáltatás kulcsa: innovatív fejlesztés (egyéni-, vezetői-, B2B értékesítési-, keresletgeneráló marketing, kapcsolódó szervezeti működés). Startup módszerekkel, agilis elemekkel és a multik jó gyakorlataival dolgozunk.

A szolgáltatás eredménye: több ügyfél, jobb működés, fenntartható növekedés, folyamatos fejlesztés, újratervezés kultúrája. A szolgáltatás módja az ügyfelek felé: konzultációk/online, személyes; helyszíni workshopok; csoportos konzultációk; egyedi 375 db-os CANVAS/1 oldalas munkalap rendszerrel -> többszörös eredményesség és hatékonyság a tudásátadásban és működési fejlődésben, más módszerekhez képest.

Ha még nem dolgoztunk együtt és nem ismered ezt a szolgáltatást, nem baj. Ha ismered egy részét, akkor is van még rengeteg tartalék. Mindig csak azt adjuk át, azon a területen dolgozunk, ami a legkisebb erőfeszítéssel és befektetéssel, a leggyorsabban, a legnagyobb, ügyfél által fontosnak tartott eredményt hozza.KERET

1. VÍZIÓ - egy lemodellezett működési mód, egy fix időpontban (10év múlva)

2. TÁJÉKOZÓDÁS: Mit akarjunk, akarni? Mit érdemes akarni? - trendek, üzleti hírszerzés, piackutatás

3. STRATÉGIAI CÉL: Első számú, legfontosabb célunk - 3év

4. ÉRTÉKAJÁNLAT TERVEZÉS: Kinek adunk értéket? Mit adunk?

5. ÜZLETI MODELL tervezés

6. ÜZLETI TERV modellezés

7. 5 BÁTOR LÉPÉS: A fő dolgok, amivel elérjük a célt

8. RITMUS - MA-3nap-3hét-3hónap-6hónap-1év-3év

A MODELL - vállalati működés fejlesztési rendszere, emberi-, vezetői-, vállalkozói-, B2B értékesítés és keresletgeneráló marketing-, kapcsolódó szervezeti működés fejlesztésének eszköztára

Szinte mindent másként kell csinálnunk, mint eddig. Extrém gyorsan változó környezetben nem működnek a "fix és nagyterjedelmű" dolgok. Szerencse, hogy kész a modell. Emberi-, vezetői-, vállalkozói-, B2B értékesítési és keresletgeneráló marketing-, kapcsolódó szervezeti működés fejlesztési eszközei - 10 területen van tartalék, 10 területen fejlesztünk


10 területet fejlesztünk. A szolgáltatás kezdetén mindig cégtulajdonossal, CEO-val, vezetővel kezdjük a munkát. Hol lehetnek a tartalékok nálatok?

Gm-EOS / Vállalati működési rendszer

A Gm-Mestertervezés egy egyéni tanácsadói szolgáltatás. Egy bizonyos szintig eljutunk, adott területen. Lehet olyan pont, ahol külső szakértőket vonunk be. A legjobbakat ajánljuk.

Hogyan valósítsunk meg olyan célokat, amik elsőre lehetetlennek tűnnek?

Ehhez nem elég egy gondolkodásmód, egy szemléletváltás. Módszertan kell, amivel meg lehet csinálni és fenn lehet tartani. Mindig van egy következő szint, a fejlődés és fejlesztés soha nem állhat meg. Ehhez vásárolsz szaktudást és eszközöket.

Beszéljünk? Gm-Kezdjük ezzel 15+45perc - már ezen értéket adunk át - kötelezettség mentesen

vagy

egyből vágjunk bele az egyik legsikeresebb, kapcsolódó online konzultációnkba. Kíváncsi vagy, mi van emögött, hogyan működik? Több, mint 68 direkt ügyfelünk és sok workshop résztvevő már ismeri egyes részeit, a teljes képet még senki. A külső körülmények a jelenlegi tudásunk szerint nem lesznek nyugodtabbak és tervezhetőbbek. Sziklaszilárd belső működés kell, egy bizonytalan kinti világban.
Nem tudom, hogy kinél, mi az a terület, hol vannak tartalékok, vagy a legnagyobb elakadások, kihívások, problémák, netán krízisek, amivel kezdhetjük a munkát. Ennek átbeszélésére elég, egy: Gm-45 perc online (vagy személyes), kötelezettségmentes konzultáció, aminek a díját átvállaljuk. Beszéljünk?

Ha most úgy érzed, nálad, nálatok minden oké, nincs tartalék és nincs fejlesztési lehetőség (legtöbbször ez önbecsapás), akkor van egy AJÁNLÓI programunk.

Olyan ajánlott partnereket keresünk, akik…

 • Cégtulajdonosok, cégvezetők KKV szektorban / 15-250 fő, 50M-3Mrd Ft árbevétel
 • Gyártó, kereskedő céget vezetnek
 • Problémájuk, elakadásuk van, stagnál vagy lefelé ível a működésük
 • Emberileg-, vezetőként nem használják ki a bennük rejlő lehetőségeket
 • Növekedést terveznek, innovatív gondolkodásúak
 • Nyitottak a legújabb módszerekre, amikre nincs kapacitásuk megismerni és bevezetni
 • Extrém nagy nyomásnak vannak kitéve és egy erős támogatás lendítene rajtuk
 • Startup CEO-k vagy új ötlet megvalósításán gondolkodnak, dolgoznak
 • Alkalmazotti karrier mellett, vállalkozásban gondolkodnak, vagy dolgoznak
 • Keresik a jobbá válás lehetőségeit és nyitottak a "dobozon kívüli" megoldásokra
 • Gyorsabban akarnak elérni célokat és versenyelőnyt akarnak az iparágukban
 • Egyéni vállalkozók, vagy tanácsadók, akik az eszköztárukat bővíteni szeretnék a legújabb módszerekkel
 • Multinacionális cégnél divíziót vagy céget vezetnek
 • Extrém gyorsan változó környezetben is vannak céljaik, akarnak valamit az élettől
Hogyan léphetünk kapcsolatba?

 • Linkedin platform – messaging: https://www.linkedin.com/in/istvantisotzki/
 • Telefonon/SMS: 00 (36) 30 737 5554
 • E-mail – visszahívás kérés: uzletiterv@gmvip77.hu

A többit "személyesen"... az első 45 perces, kötelezettségmentes, díjmentes konzultáción. (általában Zoom vagy Google meet platformon)

Izgalmas ugye? Különösen, ha megtudod, mennyi nettó, a szolgáltatáshoz köthető éves, fenntartható profittömeg növekedés érhető el ezzel.