GM - Agilis vezető 45 perc
*A szolgáltató átvállalja a díját - Önnek díjmentes!

Zoom (vagy más platformon) online konzultáció

Vezetői élettervezés - agilis élet - agilis munkavégzés

Kedves Leendő Partnerünk!

Talán még soha nem volt ilyen nehéz élni, céget vezetni, fejlesztési projektet eredményesen kivitelezni, értékesíteni, marketinget csinálni, digitális transzformációs átalakulást véghez vinni. Miért? Mert minden TERVEZHETETLEN! Nem tudjuk, hogy mit hoz a holnap. Ilyenkor is a növekedési víziónk, céljaink a számunkra fontos területeken tarthatják bennünk a lelket, adhatnak lendületet a működésünknek. Erre van egy megoldásunk. 

Beszéljünk 45 percet... személyesen nem kell találkoznunk hozzá! - Ha az első gondolata az, hogy erre nekem nincs időm, mindenképp regisztráljon a lenti adatkitöltőn. 45 perc múlva átadunk egy olyan tudást, módszert és támogató rendszert, amiket alkalmazva új irányt és lendületet vesz az élete és vezetői, vállalkozói vagy fejlesztői munkája!

MEGRENDELŐT A LAP ALJÁN TALÁLJA

Hogyan fejlesszem a vezetői működésem, hogy a munkatársaim velem maradjanak, a beszállítóink ne pártoljanak el, a partnereink szeressenek velünk dolgozni és új munkatársakat, a legjobbakat a piacon, fiatal-, energikus-, dolgozni szerető fiatalokat vonzzon a tevékenységem és a cégem? Minden velem kezdődik, az emberrel...

Miért agilitás? - Miért kell agilisen élnünk és gondolkodnunk az életünk minden területén? Hogyan alakíthatjuk át az emberi működésünk agilissé? Milyen előnyei lesznek, ha megvalósítjuk?

Az agilis módszertanok a szoftverfejlesztés, hadiipar, gyógyszeripar, űripar és ezzel kapcsolatos kutatás-fejlesztés világából jönnek. Alapvetően a valósággal és a környezettel állandóan kapcsolatban levő, folyamatos tapasztaláson és fejlesztésen alapuló keretrendszerek.

Hatékonyság és gyors eredményelérés, azonnali reagálás a működés lényege. Mára az agilis módszerek már a technológia és szoftverfejlesztés keretein kívülre léptek és az élet egyre több területén nyernek teret.

Amennyiben az életünk egyéb területeinek a működése nincs összhangban ezzel a gondolkodásmóddal, nehéz egyensúlyt teremteni a munkánk és az életünk más területei (amik valójában számítanak) között.

Amennyiben az életünk minden területén "agilisen gondolkodunk" és alapvetően egy "agilis életet" élünk, alkalmazva a szakmai módszertanok keretrendszereit, akkor az eredmény egy elégedettebb élet, harmonikusabb és eredményesebb hétköznapok lehetnek.

Gyorsabban tudunk reagálni bármilyen -akár extrém és kiszámíthatatlan- változásra. Szinte bármilyen életet kreálhatunk magunknak és magunk alkothatjuk meg azt a valóságot és jövőképet, amiben élni szeretnénk.

Életünk fontos területei összhangban lesznek és uralni tudjuk az egyensúlytalanságot, külső bizonytalanságot, akár a súlyos krízishelyzeteket is. Célokat tűzünk ki és eszközeink, módszereink, rutinjaink lesznek a megvalósításukra. A "nagy feladatokat" annyi részre szeleteljük, ami már kezelhető és mindig csak EGYETLEN dologra fókuszálunk: ami a legfontosabb.

Vezetői élettervezés és vezetői működési hatékonyság témában több programunk van, beszéljünk...

Reméljük, tetszeni fog... és lesz legalább egy gondolat, ami naponta megvalósítva lendíti az Ön életét. A továbbiakban megosztunk néhány módszertani keretet, amikről bővebben lesz szó... Kíváncsi a részletekre?

MEGRENDELŐT A LAP ALJÁN TALÁLJA

Agilis módszerek szakmai alkalmazásához legjobb, ha először AGILISEN gondolkodó emberré, majd AGILIS VEZETŐVÉ válunk. Utána jöhetnek a konkrét szakmaterületi módszerek. Agilis stratégia és megvalósítás, agilis termékfejlesztés, agilis értékesítés és marketing, agilis ügyfélkiszolgálás, agilis változásvezetés, agilis digitális átalakulás...


Kiknek jelent 45 perc múlva azonnali lendületet ez a díjmentes konzultáció?

A program során megosztunk egy keretrendszert, amivel extrém gyorsan változó világban tudja elérni a céljait. Elsősorban vezetőknek, vállalkozóknak, tulajdonosoknak, agilis projektekben résztvevőknek (SCRUM Master; Product Owner) és a digitális átalakulás szereplőinek, digitális és nem digitális termékek fejlesztőinek szól.

Kötelezettség mentes - díjmentes

A megadott e-mail címére ill. az esemény platformon /LinkedIn - Facebook/ küldjük az esemény meghívót ill. linket a belépéshez

Lendületet adunk a működéséhez és ehhez eszközökkel látjuk el - az első perctől

*A szolgáltató jelenleg nem tartozik az Áfa-kör hatálya alá. A kiállított számla 0% Áfa-t tartalmaz!

Adatvédelmi tájékoztató