GM-45 perc

IGÉNYLŐ LAP

A díjmentes emberi-, vezetői-, cégfejlesztési-, B2B értékesítési konzultációk Zoom-on vagy telefonon keresztül történnek 15-60 percben! A szolgáltató törekszik rá, hogy értőn kérdezzen és figyeljen arra, ami most foglalkoztatja. Az eddigi tapasztalatok szerint, néhány ügyfelünkkel 45 perc alatt többre jutunk, mint más hasonló szolgáltatók 97%-val 450 perc alatt. Ha úgy látja, hogy ez a lehetőség hasznos lehet a környezetében más döntéshozónak, beszéljünk vagy továbbítsa nekik is.

Beszéljünk 45 percet... személyesen nem kell találkoznunk hozzá! - Ha az első gondolata az, hogy erre nekem nincs időm, mindenképp regisztráljon a Gm-Lopott idő programra. Amennyiben azzal kezdünk, 45 perc múlva átadunk egy olyan tudást, módszert és támogató eszközt, amiket alkalmazva naponta lesz felszabaduló 45 perce... amit bármire használhat! Utána visszatérhetünk erre a témára.

*A szolgáltató átvállalja a díját. Önnek díjmentes!

10x gyorsabb módszerek - 10x nagyobb eredményesség

*A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a díjmentes GM E-Mentor konzultáció időtartamáról a beszélgetés közben döntsön ill. bármikor lezárja! A szolgáltató maximum hetente 2 Gm-DÍJMENTES 45perc konzultációt vállal. Köszönöm a megértését!