Gm-Home Office

célirányos - tartósan fókuszált otthoni munkavégzés kialakítása extrém gyors változásoknál - zaklatott körülmények között

Home office - szabadúszó - freelancer tevékenységet támogató on-line mentorprogramok

A Gm-Mestertervezés gyorsan változó környezetre szabott tudás és eszközrendszer, elsősorban vállalkozói és vállalati döntéshozók számára

Sokan dolgoznak otthonról vagy más helyről, ami nem teremt fizikai együttlétet a vezetőkkel, munkatársakkal, ügyfelekkel, partnerekkel. Ez extrém kihívás, különösen úgy, hogy a családtagok is legtöbb helyen jelen vannak. 

Hogyan tarthatom a fókuszt? Hogyan legyek napról napra, hétről hétre eredményes? Hogyan tartsam a saját motiváltságom magas szinten? Hogyan motiváljak másokat(munkatársaim)? Hogyan értékesítsem a szolgáltatásom/nagy értékű termékem vállalatok, intézmények döntéshozóinak úgy, hogy személyesen nem találkozunk?

A szolgáltató 2 évet dolgozott globális multinacionális vállalatnál teljeskörű home office rendszerben - kizárólag applikációk és szoftvereken keresztüli kapcsolattartással a vevők, munkatársak, vezetők felé. Személyes kapcsolattartásra csak 2-3 havonta volt lehetőség. 

A szolgáltató, vállalkozóként 10+ éve végez home office jellegű szolgáltatói tevékenységet. Hogyan lehet így hatékonyan dolgozni?

A GM-Home office támogatás - multinacionális cégek döntéshozóinak, freelancereknek - szabadúszó vállalkozóknak tud több programmal iránymutatást, módszereket, támogató applikációt és egy teljes eszközrendszert adni. Másnaptól eredményt hoz!

GM-Home office E-mentor

gyors - egyszerű - költséghatékony - vírusálló - teljes értékű