Gm-Esszencia program

GYORS MEGRENDELŐ 

300+45 perc E-konzultáció - a következő szinthez

*A szolgáltatás 7 éves fejlesztési folyamat eredménye, 63 magyar és külföldi ügyféllel dolgoztunk a multinacionális, hazai KKV szektor és hazai Startupok világából. Ez a program egy KÓSTOLÓT jelent, a program piaci szolgáltatói átlag díjszabása (840.000 Ft) értékének töredékéért.

KKV - Startup - Vállalat

több eladás - jobb működés - fenntartható növekedés - folyamatos fejlesztés és újratervezés kultúrája

Startup módszerek nagyvállalatoknak
és KKV-knak

A GM-ESSZENCIA program hatékonyságot fejleszt és eredményességet növel egyedi, innovatív, a jelenlegi legfejletteb módszerekkel. Fejleszti az emberi-, vezetői-, szervezeti működést a startupoknál és multiknál megszokott módszerekkel. Ez a program megteremti, hogy a cégükben a munkatársaik Önöknél maradjanak, a beszállítóik ne pártoljanak el, a partnereik szeressenek Önökkel dolgozni és új munkatársakat, a legjobbakat a piacon, energikus-, dolgozni szerető fiatalokat vonzzon a tevékenységük és a cégük. Több ügyfelük, jobb működésük, fenntartható növekedésük, folyamatos fejlesztési kultúrájuk legyen.


Ezzel a programmal előzni lehet kanyarban...

MEGRENDELŐ kitöltési idő: 1 perc


Mi történik a MEGRENDELŐ kitöltése után?

  • beszélünk telefonon/vagy Zoom 2-15 percet - a választott témán belül pontosítjuk azt az 1-5 területet, amin dolgozunk - végleges döntés az együttműködésről
  • összefoglalót küldünk a kiválasztott témákról + díjbekérő 
  • díjrendezés után azonnal kezdhetünk (egyeztetett időpontban)
  • 45perc részletesebb igényfeltárás + megoldási tartalom /személyére-, vezetői-, vállalkozói munkájára szabottan... cége, vállalati részlege valós helyzetére/ Hol vagyunk? Hova akarunk jutni? Hogy jutunk oda? Hogyan mérjük, hogy "megcsináltuk"?
  • 300perc konzultáció 2-5 alkalommal (2-5 hét együttműködés) - minden alkalom külön-külön is eredményt hoz
  • Átadjuk önálló használatra a választott terület munkalapjait, amikkel önállóan tud dolgozni és előnyt kovácsolni magának
MEGRENDELŐ

Ezen a héten kedvezményes díjajánlat!

Ezen a héten, 1 új ügyfelünk részére! A megrendelt időkeret 2024 folyamán igény szerinti ütemben felhasználható! 


Partneri együttműködés keretében szaktudást és megvalósítási eszközöket vásárol. ÚJ szaktudást és vezetői-, értékesítési eredményességét fejlesztő eszközöket adunk az eszköztárához!


Megrendelem a szolgáltatást. A végleges döntésem úgyis egyeztetés után - 15 perc témapontosítás - tudjuk meghozni a Gm-Esszencia programban való részvételről. Innovatív, lendületes, növekvő, gyarapodó, izgalmas vállalkozásoknak 10x nagyobb a fenntartható növekedési esélye... Egyszerűen most és a jövőben ez a "menő"...

*A szolgáltató jelenleg nem tartozik az Áfa-kör hatálya alá. A kiállított számla 0% Áfa-t tartalmaz! **Teljes körű díjvisszafizetési garanciát a nagy értékű, átadásra került tartalom és a nagy értékű hozzáadott szellemi érték miatt nem áll módunkban adni. ***Vis Maior esetén az előre fizetett szolgáltatói díj szolgáltatási idővel nem fedezett vagy fedezhető, fennmaradó része visszautalásra kerül Önnek!****A megrendelő kitöltése szolgáltatót nem kötelezi a szerződés elfogadására!

Adatvédelmi tájékoztató