*On-Line jelentkezési lehetőséget a lap alján talál!

Aktuális nyílt események

GM-Versenyelőny workshopok

Exponenciális növekedés KKV-knak és Startupok-nak - Hogyan?

2019 június 12 - július 10. között, szerdai napokon - 5 alkalom 5 téma
- 2019 őszén folytatódik 3 igazán különleges témával

       Helyszín: MKE - TMTE oktatóterme (1015 Budapest, Hattyú u. 16. II. em. 7.)

       Jelentkezési határidő: 2019. Június 06 12:00h.  /Jelentkezési info: ITT

       Maximális létszám alkalmanként: 15 fő

Kedves Vállalkozói Döntéshozó!

Új rendezvénysorozatot indítunk az egyéni vezetői döntések segítésére, vállalkozáson belüli megbeszélések, meetingek ill. workshopok támogatására. A résztvevők igazi, versenyelőnyt nyújtó megoldásokkal ismerkedhetnek meg a workshopok folyamán.

1. A rendezvénysorozatot ajánljuk:

Közepes-, kis vállalkozások tulajdonosainak, vezetőinek

 • Stagnáló, vagy csökkenő profitú cégek döntéshozóinak
 • Krízishelyzetben-, válságban-, kilátástalanságban küzdőknek
 • Termékfejlesztésben érdekelt munkatársaknak
 • Üzletfejlesztésért, értékesítésért felelős személyeknek
 • Új vállalkozásban-, új piacok szerzésében-, új termék és szolgáltatásban, eredeti üzleti ötletek kidolgozásában érdekelteknek
 • Üzleti tárgyalásokat folytatóknak (munkatársi-, partneri-, beszerzési)

2. Milyen tudást szerezhet a workshopokon való részvételével?

 • Hogyan tudok én - mint ember - és a cégem gyorsan változni és alkalmazkodni?
 • Hogyan alkothatok (új)jövőképet a magam és cégem számára és milyen eszközökkel valósíthatom meg a növekedési stratégiám extrém gyorsan változó környezetben?
 • Hogyan kereshetek és találhatok folyamatosan új üzleti ötleteket és új piacokat?
 • Hogyan tudom a stagnálást vagy esést megállítani és növekedésbe fordítani?
 • Milyen praktikus eszközökkel és módszerekkel tudom óráról órára, napról napra, hétről hétre megcsinálni azt, amit elterveztem?
 • Milyen praktikus eszközök és módszerek vannak, amit én személyesen, munkatársaimmal együtt, vagy cégünk megbeszélésein, workshopokon használhatunk a megvalósításnál?

Amennyiben a teljes rendezvénysorozaton részt vesz:

 • Megismerkedhet a meghirdetett témák legfejlettebb eszközeivel, módszereivel és gondolkodásmódjával
 • Önállóan is használható módszereket és eszközöket kap, amiket másnaptól alkalmazhat a saját és cége életében
 • Életenergiát és hitet kap a saját és cége jövőjével kapcsolatban és praktikus eszközöket a megvalósításra
 • Megtanul fókuszálni egyéni és céges szinten arra, ami fontos és előreviszi, megtanul határozott és agresszív "nem"-et mondani minden másra
 • Eszközöket, módszereket és gondolkodásmódot kap, hogy a félelem, a szűkösség, a zavarodottság és a tanácstalanság állapotaiból reményt, hitet és bőséget kreáljon

*Töltse ki és küldje el a jelentkezési lapot vagy jelentkezzen lent on-line!

Mostanában a változás is változik. Új gondolkodásmód, keretrendszer és eszközök kellenek, hogy sokkal gyorsabban reagáljunk emberként és cégként. 

30 hónappal ezelőtt arra kerestem a válaszokat, hogyan lehet a világ legjobb multinacionális vállalatainak gyakorlatát és a legújabb startup módszertanokat "lefordítani" a magyar közepes-, kis vállalkozások nyelvére. 

A válaszok megvannak és a gyakorlatban is bizonyítanak. 

Meg akar ismerni versenyelőnyt nyújtó eszközöket? Másnaptól alkalmazni akarja a személyes vezetői és céges működésében? 

Jöjjön el a következő 5 Gm-WS-Versenyelőny workshopra...

3. Fő témakörök, rendezvényi napok

2019. június 12. szerda

   Cégen belüli változtatások vezetése - kevesebb drámával, kisebb ellenállással

2019. június 19. szerda

   Gm Alpha SPRINT - Vezetői élettervezés és személyes napi hatékonyság

2019. június 26. szerda

   Termék-, szolgáltatásfejlesztés - új piaci lehetőségek kihasználása - ahogy a startupok kezdik

2019. július 03. szerda

   Stratégiaalkotás - stratégia változtatás extrém gyorsan változó környezetben

2019. július 10. szerda

   Projektek vezetése - hatékony meetingek folyamatosan innováló szervezetben

4. A workshopok előadója és vezetője

Tisótzki István egyéni és startup tanácsadó, minősített mentor


Stratégiaalkotás KKV-knak és startupoknak (is)....

A BraiBar konferenciáról egy hasznos cikk: Céged túlélése múlhat ezen....

"Tuff kiemelte, hogy érdemes megkeresni azokat az ortodox dolgokat, amiknek a hagyományon kívül semmilyen létjogosultsága nincsen, és el kell hagyni azokat, ezek "Például ilyen az év eleji stratégiai tervezés, legyen ez pénzügyi vagy bármilyen..."

Kíváncsi rá, hogyan lehet extrém gyorsan változó környezetben stratégiát alkotni, milyen új eszközök és módszerek kellenek hozzá?

Meg akarja tudni, hogy a vállalkozáson belüli megbeszélések, kommunikáció új módszerei és lebonyolítása hogyan gyorsíthatja a céged működését? ...vagy marad a káosz és feszültség?

Hogyan lehet a vállalkozáson belüli változtatásokat úgy lebonyolítani, hogy kevesebb stresszt, kisebb ellenállást és kevesebb drámát tapasztalj?

...még tengernyi újdonság, amiről azt sem tudjuk, hogy nem tudjuk. 8 alkalom...8 téma... 40h alatt... többre jutunk, mint ha önállóan dolgoznál 400h-át a régi módon.

Jöjjön el a Gm-WS Versenyelőny workshopokra: https://www.gmvip77.hu/gm-esemenyek/

GM-WS Versenyelőny workshop tematikák


A magyar közepes-, kis vállalatok működésében rengeteg tartalék van. 

A TMTE által meghirdetett Gm-WS Versenyelőny workshopokon sok olyan azonnal használható módszert és eszközt ismerhet meg, amik másnaptól alkalmazva jelentősen javítják a cége eredményességét. 

Ebben az extrém gyorsan változó világban új gondolkodásmód, új eszközök is kellenek, hogy növekedjünk. Anélkül érdemes ezeket alkalmazni, hogy egyszerre, "sokkszerűen" megbontanánk a jelenlegi működést. 

Sok sok apró lépésben történhet a vállalkozásfejlesztés. 5 alkalom, 5 téma... 25h alatt többre jutunk, minha önállóan dolgoznál az adott terület fejlesztésén 250h-át. 

A meghirdetett témák önállóan is értéket jelentenek, ezért választhat egy-egy alkalmat, ami a legnagyobb eredményt hozhatja a cégében, vagy jöjjön el mind az 5 alkalomra és nagy biztonsággal mondható, hogy versenyelőnyre tesz szert.

Kiemelt témák

 • A cégen belüli változtatásokat általában félelem, bizonytalanság, feszültség, dráma jellemzi -> Hogyan vezényelhetők le ezek "simábban"?
 • Vezetőként állandó a nyomás és nehéz tartani a fókuszt. Ha nincs tervünk a saját életünkre és cégünkre, mindenki másnak lesz. -> Hogyan lehet jobban?
 • Termék-, szolgáltatás fejlesztésében 90%-ban még mindig "termékfókuszú" a megközelítés. Több erőfeszítést, több erőforrást, több marketinget és értékesítési költséget jelent. -> Hogyan lehet a startupok módszereivel kevesebb erőforrással, gyorsabban, nagyobb sikereséllyel fejleszteni?
 • Stratégiaalkotás, pénzügyi tervezés egy stabilabb ipari korban lehetett "hosszú és lassú" folyamat. Extrém gyorsan változó környezetben teljesen más gondolkodásmód, eszközrendszer és megvalósítás szükséges -> Hogyan lehet másként?
 • A meetingek - vállalkozáson belüli megbeszélések és kommunikáció jelentik a vállalkozás "szívét és lelkét". Ha ennek nincs jó rendszere, marad a feszültség, káosz, értetlenség, rossz hatékonyság. -> Hogyan lehet jó meetingrendszert működtetni innovatív szervezetben?

A Gm-WS Versenyelőny workshopok Magyarországon kevésbé, vagy egyáltalán nem ismert keretrendszert, gondolkodásmódot és azonnal használható eszközöket adnak.

Első alkalom: 2019.06.12 szerda 10:00h-15:00h - Cégen belüli változtatások vezetése - kevesebb drámával, kisebb ellenállással

Várjuk a jelentkezését ill. köszönjük, ha jelzi a lehetőséget olyan céges döntéshozónak, akinek úgy gondolja, hogy értéket adhatnak.

Jelentkezési határidő: 2019.06.06 csütörtök 12:00h

A határidőig jelentkező vállalkozói döntéshozóknak a Gm-WS Versenyelőny workshopok előadója Tisótzki István a weboldalon hirdetett árakhoz képest

20% kedvezményű, személyes konzultációs díjat ajánl vezetői élettervezés és személyes hatékonyság vagy vállalkozásfejlesztés témában.

*Töltse ki és küldje el a jelentkezési lapot vagy jelentkezzen lent on-line!

2019 ősztől várható témák...

 • Munkatársvadász - Hogyan győzzünk a munkaadói versenyben? - Munkatárs: szerezzük meg- maradjon nálunk - fejlődjön a cégünkkel együt
 • Különleges üzletfejlesztési eszközök az értékesítések exponenciális növeléséhez
 • Üzleti tárgyalási erő és módszerei - értékesítés - beszerzés-partneri tárgyalások (támogató szerződési formák)

Ha nincs elképzelésünk a saját életünkre, vagy a cégünkre, mindenki másnak lesz.

A célkitűzés, tervezés, stratégiaalkotás és megvalósítás gondolkodásmódja és eszközrendszere gyökeresen más lesz a jövőben. 

A Lean gondolkodásmód és a Startup út módszerei ide is elértek. A Design gondolkodás teljesen új alapokra helyezi az egész üzletfejlesztési megközelítést.

A workshopokon ezekbe nyernek betekintést a résztvevők és kapnak másnaptól a személyes vezetői és céges életükben alkalmazható eszközöket.

Eljön? ....vagy szól olyan ismerősének, akinek értéket jelenthet?

*Töltse ki és küldje el a jelentkezési lapot vagy jelentkezzen lent on-line!

JELENTKEZÉSI LAP

On-line jelentkezés 

*Figyelem: Adatai továbbítva lesznek a következő szervezetnek: TEXTILIPARI MŰSZAKI ÉS TUDOMÁNYOS EGYESÜLET - HUNGARIAN SOCIETY OF TEXTILE TECHNOLOGY AND SCIENCE Bírósági nyilvántartási szám: 01-02-0000392 Székhely: H-1015 Budapest, Hattyú u. 16. II. 7. Adószám: 19815950-2-41 Számlaszám: K&H 10200830-32310085-00000000

TMTE Titkárság Fax:  (1) 201-8782, E-mail: titkarsag@tmte.hu

A jelentkezési lap letölthető a TMTE weboldaláról (www.tmte.hu) vagy kérje Titkárságunkon: Tel/fax: +36-1-201 8782, e-mail: titkarsag@tmte.hu

Kapcsolattartó: Ecker Gabriella, tel: +36 30 412-3556 
-
kérdése esetén forduljon hozzá bizalommal!

A jelentkezési lap letölthető a www.tmte.hu honlapról is. 


 * Jelentkezése nem kötelezi szolgáltatót a jelentkezése elfogadására és részvételi lehetőség biztosítására! ** Az adott workshopon csak teljes egészében - a workshop kezdetéig - kifizetett szolgáltatási díj esetén van részvételi lehetőség.