GM INSTANT E-mentor 

TANÁCSADÓI - megrendelő

Üzleti célú - kötöttségek nélküli további felhasználásra
*Csak on-line ( telefon - Skype - Messenger - Viber stb. ) konzultációt tartalmaz!

180 perces E-konzultációt rendelek!

Kérlek, add meg az adataid a díjbekérő, valamint az elektronikus számla küldéséhez. A szolgáltatási díj átutalással történt rendezése után 24 h-án belül, veled egyeztetett időpontban konzultálunk a választott témában!

A 180 perces konzultáció díja: 225.000 Ft+Áfa (*0%)helyett most 195.000Ft(*0%Áfa)

Használd a CANVASOKAT - fejlesztési vásznakat a saját tevékenységedben - tedd sikeressé velük az ügyfeleid, munkatársaid - vidd sikerre a saját életed és üzleted!

BŐVÍTSD A TANÁCSADÓI ESZKÖZTÁRAD! 

*GARANCIÁNK: Amennyiben elégedetlen vagy a szolgáltatás tartalmával, úgy - írásban (e-mail) -elküldött, legalább 3 okot tartalmazó indoklásod esetén a szolgáltatási díj 50%-át visszautaljuk a számládra!

**Tanácsadók, coachok, szervezetfejlesztők, értékesítők, marketingesek, számára üzleti célú további felhasználásra van lehetőség. Ezt kizárólag Gm-Vip 77 INSTANT 180perc konzultáció keretében lehet megrendelni. Ebben az esetben 60perc/1 Canvas kerül ismertetésre és átadásra, további kötöttségek nélküli felhasználásra - akár üzleti célból is. Az üzleti további felhasználás miatt ez a lehetőség emelt díjszabású!

*** Aktuális listát tölthetsz le, amiből szabadon választhatod meg azt a 3 Canvast - fejlesztési vásznat, ami ismertetésre és átadásra kerül 180 perc konzultáció alatt. 1 vászonra 60 perc - használat ismertetése általánosságban - röviden - érthetően. - Pdf + szerkeszthető excel formátum. CANVASOK - Egyéni használatra - csoportmunkára - workshopok támogató anyagaként élet és üzletfejlesztés témákban.


Töltsd le a teljes eszközrendszert tartalmazó listát - 250+ db CANVAS Élet és üzletfejlesztési 1A4 oldal vászon - és kezdjük a Te tevékenységed szempontjából legrövidebb idő alatt, legnagyobb eredményt hozó 3 CANVAS-al! … válassz!

Ha megkérdezel egy ősembert, mi a legkorszerűbb módja egy állat elejtésének, azt fogja mondani... a kőbunkó...:-)

A LEAN elvei nem újak. A világháború után a japán gazdaságban - elsősorban az autóipar - alkalmazták a veszteségek kiküszöbölésére és a hatékonyság növelésére, más módszerekkel együtt.

Vállalkozások fejlesztésére, üzletfejlesztésben, termék és üzleti modellek kidolgozásában és változtatásában 8-10 évvel ezelőtt indult meg igazán, elsősorban a technológiai cégeknél.

Eric Ries Lean startup gondolkodásmódja és módszertana elterjedt és továbbfejlődött.

Az utóbbi 5 évben legalább 3-5 különböző irány fejlődött ki és egyre szélesebb eszköztár áll rendelkezésre a vállalkozások-, termékek-, szolgáltatások gyors fejlesztésére extrém gyorsan változó környezetben.

Ezeknek az új módszereknek és irányoknak a legjobb eszközeit kapod meg a Gm-Vip 77 Mestertervezés szolgáltatás keretében. Tanácsadóknak szabad üzleti célú felhasználásra.

Az elmúlt 30+ hónapban kifejlesztésre került egy eszközrendszer. Mostanában a változás is változik, gyorsabb élet-, és üzletfejlesztési módszerek kellenek, mint eddig. Van referencia, van tapasztalat. 

Úgy döntöttem, hogy 7 tanácsadóval megosztom a rendszer egyes elemeit. Korlátozott ideig, extrém kedvező díjért!

Most ehhez nem kell személyesen találkoznunk. Ha érdekel, kérlek töltsd ki a megrendelő lapot és már kezdhetjük is.


Ha valaki kicsi, vagy hátrányból indul, nincs más mód, hogy nyerjen, csak az, ha 10x gyorsabb módszereket használ, mint mások.

*A szolgáltató nem tartozik jelenleg az Áfa-kör hatálya alá. A kiállított számla 0% Áfa-t tartalmaz!

Élet és üzletfejlesztés CANVAS-okkal!