GM INSTANT E-mentor 

TANÁCSADÓI - megrendelő

Üzleti célú - kötöttségek nélküli további felhasználásra
*Csak online (telefon - Zoom - Messenger - Viber stb. ) konzultációt tartalmaz!

180 perces E-konzultációt rendelek!

Kérlek, add meg az adataid a díjbekérő, valamint az elektronikus számla küldéséhez. A szolgáltatási díj átutalással történt rendezése után 24 h-án belül, veled egyeztetett időpontban konzultálunk a választott témában!

A 180 perces konzultáció díja: 420.000 Ft+Áfa (*0%) helyett most 360.000Ft(*0%Áfa)

Használd a CANVASOKAT - fejlesztési vásznakat a saját tevékenységedben - tedd sikeressé velük az ügyfeleid, munkatársaid - vidd sikerre a saját életed és üzleted!

BŐVÍTSD A TANÁCSADÓI ESZKÖZTÁRAD! 

*GARANCIÁNK: Amennyiben elégedetlen vagy a szolgáltatás tartalmával, úgy - írásban (e-mail) -elküldött, legalább 3 okot tartalmazó indoklásod esetén a szolgáltatási díj 50%-át visszautaljuk a számládra!

**Tanácsadók, coachok, szervezetfejlesztők, értékesítők, marketingesek, számára üzleti célú további felhasználásra van lehetőség. Ezt kizárólag Gm-Vip 77 INSTANT 180perc konzultáció keretében lehet megrendelni. Ebben az esetben 60perc/1 Canvas kerül ismertetésre és átadásra, további kötöttségek nélküli felhasználásra - akár üzleti célból is. Az üzleti további felhasználás miatt ez a lehetőség emelt díjszabású!

*** Aktuális listát tölthetsz le, amiből szabadon választhatod meg azt a 3 Canvast - fejlesztési vásznat, ami ismertetésre és átadásra kerül 180 perc konzultáció alatt. 1 vászonra 60 perc - használat ismertetése általánosságban - röviden - érthetően. - Pdf + szerkeszthető excel formátum. CANVASOK - Egyéni használatra - csoportmunkára - workshopok támogató anyagaként élet és üzletfejlesztés témákban.Ha valaki kicsi, vagy hátrányból indul, nincs más mód, hogy nyerjen, csak az, ha 10x gyorsabb módszereket használ, mint mások.

*A szolgáltató nem tartozik jelenleg az Áfa-kör hatálya alá. A kiállított számla 0% Áfa-t tartalmaz!

Élet és üzletfejlesztés CANVAS-okkal!