MEGVALÓSULÁS

Ne csináljon terveket a személyes-, üzleti életében. Semmi értelme bármilyen "statikus" eszköznek egy dinamikusan és gyorsan változó világban. Tervnek nincs értelme, de a folyamatos tervezésnek igen. Ehhez új eszközök kellenek.

Kedves Érdeklődő,

Ezek az eszközök "Dávid eszközei Góliáttal szemben..." ...a legfejlettebb eszközök a mai idők "Dávidjainak"... avagy hogyan nyerjenek a kicsik a nagyokkal versenyezve?

Ezekkel a személyes-, és üzletfejlesztési eszközökkel beelőzhetnek a kisebb - 250 fő-ig, 3,5 mrd Huf árbevételig - vállalkozások is. De miért? ...nézzen szét a válaszokért a weboldal különböző lapjain, de a legjobb az, ha személyesen beszélünk erről.

Megvalósulás - a teremtés folyamata

A GM-VIP 77 Mestertervezés egy folyamatosan változó, mindig a valóságból kiinduló, állandó fejlődés és innováció. 

Miért a legkiválóbb ez a szolgáltatás a működő, állandó üzletfejlesztést akaró vállalkozásoknak, vállalati részlegeknek? 

Miért használják ezeket az eszközöket a világ élenjáró startup induló-, fejlődő cégei?

Miért kifejezetten előnyösek a magyar KKV-k számára?

Miért tudja egy nagyvállalati részleg, vagy akár a nagyvállalat használni ezeket az eszközöket?

 • … mert kerülik a "tudományos - nagy - lassú - rugalmatlan" módszereket
 • … a józan észen alapulnak

 • … mert arra fejlesztették őket, hogy a "kicsik" megelőzzék a "nagyokat"

 • … mert egyszerűek, gyorsak és a legkevesebb erőforrásból dolgozunk

 • … mert teljes rendszert alkotnak az üzletfejlesztéshez az ötletkidolgozástól a megvalósulásig

 • … mert apró lépésekben fejlesztenek LEAN elveken és eszközökkel - ezek értékesítési, szervezetfejlesztési, üzletfejlesztési, vezetési LEAN eszközök

 • … mert tanuláson - tapasztaláson - ismétlésen alapulnak és nem egyből akarnak "tuti megoldást"

 • ...mert 1 oldalas vásznakat használunk, amiken tervezhető a "nagy kép" - minden témában fontos szempont - ezek Önnél maradnak és évekig előnyt hoznak

 • ...mert az eszközök, módszerek, megvalósulás, tartalmak azonnal és gyorsan változtathatók, ahogy a körülmények változnak

 • ...mert ezekkel az eszközökkel akár 20 perc alatt megvalósítható, amire eddig 20 napot szánt és 2 év alatt elérhető, amiről eddig azt gondolta, hogy 20 évbe telik...

 • … mert arra fejlesztették őket, hogy olcsón, kevés erőforrásból, gyorsan hozzanak extra eredményt

 • mert "exponenciális" gondolkodást támogató eszközöket alkalmazunk a lineáris helyett - ezekkel Ön is "kiléphet" a jelenlegi helyzetéből egy "dimenzióval magasabb" szintre - gyorsan jutunk el az "A" pontokból a "B" pontokba...

...még sok újdonság, titok, amit személyesen megbeszélhetünk. A lényeg azonban csak szerződött partnereinknek lesz látható és megismerhető.

...évek óta stagnáló cégnél is viszonylag gyors eredményeket tudunk elérni. Az, hogy Önnél működhetnek-e ezek az eszközök, ill. együtt tudunk-e dolgozni, kiderül az első díjmentes konzultáción.

A LEAN elvei nem újak. A világháború után a japán gazdaságban - elsősorban az autóipar - alkalmazták a veszteségek kiküszöbölésére és a hatékonyság növelésére, más módszerekkel együtt. Vállalkozások fejlesztésére, üzletfejlesztésben, termék és üzleti modellek kidolgozásában és változtatásában 8-10 évvel ezelőtt indult meg igazán, elsősorban a technológiai cégeknél. 

Eric Ries Lean startup gondolkodásmódja és módszertana elterjedt és továbbfejlődött. Az utóbbi 5 évben legalább 3-5 különböző irány fejlődött ki és egyre szélesebb eszköztár áll rendelkezésre a vállalkozások-, termékek-, szolgáltatások gyors fejlesztésére extrém gyorsan változó környezetben. A "gyártási lean" mellett itt van az üzletfejlesztési lean módszertan.

Ezeknek az új módszereknek és irányoknak a legjobb eszközeit kapja meg a Gm-Vip 77 Mestertervezés szolgáltatás keretében.

Kezdjük kicsiben, folytassuk...

István 

Mit hozhat Önnek az együttműködésünk? - Különleges értékajánlatunk

Új piacokat... Új vevőket... Új termékeket.... Új szolgáltatásokat... Új üzleti működési modelleket... Jobb ügyfélkiszolgálást... Bla...bla...bla... -mentes élet -, üzletfejlesztési kivitelezést és megvalósítást... Nagyobb tárgyalási erőt az üzleti és értékesítési tárgyalásokon... Hatékonyabb cégen belüli megbeszéléseket... Többszörösen hatásosabb vezetői működést... Kevesebb erőforrásból... Rövidebb idő alatt...

Egy MENTOR sokat segíthet lelkileg és szakmailag... mert nem mindegy, hogy növekedési, stagnálási, vagy "összehúzódási" terveink vannak...

A Gm-Vip 77 Mestertervezés szolgáltatás sokat tud hozzátenni az életedhez és a cégműködésedhez abból a tartományból, amiről azt sem tudod, hogy nem tudod.

 75+ CANVAS / VÁSZON - 1 A4 oldalon a lényeg  
Fejlesztés a tanulás és tapasztalás sebességével

Minden fejlesztendő területre 1 vászon

*500 millió Ft feletti árbevételnél minden esetben egyedi ajánlatot adunk!

MENTOR-i konzultációk és workshopok

Kedves Leendő Partnerem,

...azon kezdtem 30 hónapja gondolkodni, hogyan és milyen eszközökkel fejleszthetnek termékeket, szolgáltatásokat, termék-, szolgáltatás funkciókat az utóbbi 20 év sikervállalatai? 

....hogyan tudnak 15-20 év alatt elérni olyan eredményeket, amik a piacon levő "Góliát"-oknak 150-200 évig tartott?

Tesla ...Facebook ...LinkedIn ...stb. Milyen eszközökkel tudják a mai idők Dávidjai legyőzni Góliátot? 

...miért érdekes ez? ...pl. a hazai KKV-k a multinacionális cégekhez képest "Dávid"-ok... de ha "modern parittyákat" kapnak...:-)

Jó hírünk van!

"Dávid parittyái" rendelkezésre állnak és Ön is használhatja ezeket a személyes és céges fejlesztésében, már holnaptól...

De mik ezek az eszközök? ...szerződött partnereink már ismerik!

77+ különleges canvas - vászon - 1 A4 oldalas tervezőeszköz  - papír - excel -szoftver  -  közösen életre keltjük és dolgoztatjuk ezeket, hogy sokkal gyorsabban fejlődjünk, mint a vetélytársai!

Ha valaki kicsi, vagy hátrányból indul, nincs más mód, hogy nyerjen, csak az, ha 10x gyorsabb módszereket használ, mint mások.

A 2018 utáni új korszakban az ötletek gyártása - tesztelése - tapasztalás - tanulás sebessége az új tisztességtelen előny!

Ismerje meg a vállalkozói-, vállalati nyereségnövelés legújabb eszközeit... ezeket alkalmazva szebb és boldogabb lesz az Ön és a környezetében élők élete.

Üzletfejlesztési témában működtetünk szolgáltatást. Növekedni és fejlődni akaró magánembereket és céges döntéshozókat keresünk személyes és szervezeti kreativitásuk kiépítéséhez.

Elsősorban azoknak, akik korán felismerik az új lehetőségeket. Nekik a startup világból hozott eszközöket és iránymutatást adjuk a gyors növekedéshez.

Extrém gyorsan változó környezetben, "hagyományos" vállalatok - vállalkozások döntéshozóinak is. ( kezdő - működő közepes vállalkozás vagy vállalati részleg 150 fő-ig és 1.5 mrd Ft árbevételig )

SZEMÉLYES és SZERVEZETI kreativitást építünk.

Az első ügyféltapasztalatok kiemelkedően jók... most másoknak is segíteni akarunk.

A startup világból hozott eszközöket és módszereket ismernek meg, amik ezután tartósan, minden tárgyalásnál és üzleti döntésnél növelik a nyereségüket és előnyt hoznak nekik és cégüknek.

Még 2 lehetséges ügyfelet keresünk. Természetesen nem a szolgáltatás ajánlását kérjük, hisz nem ismered.

Kérlek, ha van olyan döntéshozó a környezetedben, akinek érdekes lehet, segítsd, hogy tudomást szerezzen erről.

Köszönöm, István