MEGVALÓSULÁS - Együtt csináljuk...

Ne csináljon terveket a személyes-, üzleti életében. Semmi értelme bármilyen "statikus" eszköznek egy dinamikusan és gyorsan változó világban. Tervnek nincs értelme, de a folyamatos tervezésnek igen. Ehhez új eszközök kellenek.

Kedves Érdeklődő,

Ezek az eszközök "Dávid eszközei Góliáttal szemben..." ...a legfejlettebb eszközök a mai idők "Dávidjainak"... avagy hogyan nyerjenek a kicsik a nagyokkal versenyezve?

Ezekkel a személyes-, és üzletfejlesztési eszközökkel beelőzhetnek a kisebb - 250 fő-ig, 3,5 mrd Huf árbevételig - vállalkozások is. De miért? ...nézzen szét a válaszokért a weboldal különböző lapjain, de a legjobb az, ha személyesen beszélünk erről.

Megvalósulás - a teremtés folyamata

A GM-VIP 77 Mestertervezés egy folyamatosan változó, mindig a valóságból kiinduló, állandó fejlődés és innováció. 

Miért a legkiválóbb ez a szolgáltatás a működő, állandó üzletfejlesztést akaró vállalkozásoknak, vállalati részlegeknek? 

Miért használják ezeket az eszközöket a világ élenjáró startup induló-, fejlődő cégei?

Miért kifejezetten előnyösek a magyar KKV-k számára?

Miért tudja egy nagyvállalati részleg, vagy akár a nagyvállalat használni ezeket az eszközöket?

 • … mert kerülik a "tudományos - nagy - lassú - rugalmatlan" módszereket
 • … a józan észen alapulnak

 • … mert arra fejlesztették őket, hogy a "kicsik" megelőzzék a "nagyokat"

 • … mert egyszerűek, gyorsak és a legkevesebb erőforrásból dolgozunk

 • … mert teljes rendszert alkotnak az üzletfejlesztéshez az ötletkidolgozástól a megvalósulásig

 • … mert apró lépésekben fejlesztenek LEAN elveken és eszközökkel - ezek értékesítési, szervezetfejlesztési, üzletfejlesztési, vezetési LEAN eszközök

 • … mert tanuláson - tapasztaláson - ismétlésen alapulnak és nem egyből akarnak "tuti megoldást"

 • ...mert 1 oldalas vásznakat használunk, amiken tervezhető a "nagy kép" - minden témában fontos szempont - ezek Önnél maradnak és évekig előnyt hoznak

 • ...mert az eszközök, módszerek, megvalósulás, tartalmak azonnal és gyorsan változtathatók, ahogy a körülmények változnak

 • ...mert ezekkel az eszközökkel akár 20 perc alatt megvalósítható, amire eddig 20 napot szánt és 2 év alatt elérhető, amiről eddig azt gondolta, hogy 20 évbe telik...

 • … mert arra fejlesztették őket, hogy olcsón, kevés erőforrásból, gyorsan hozzanak extra eredményt

 • mert "exponenciális" gondolkodást támogató eszközöket alkalmazunk a lineáris helyett - ezekkel Ön is "kiléphet" a jelenlegi helyzetéből egy "dimenzióval magasabb" szintre - gyorsan jutunk el az "A" pontokból a "B" pontokba...

...még sok újdonság, titok, amit személyesen megbeszélhetünk. A lényeg azonban csak szerződött partnereinknek lesz látható és megismerhető.

...évek óta stagnáló cégnél is viszonylag gyors eredményeket tudunk elérni. Az, hogy Önnél működhetnek-e ezek az eszközök, ill. együtt tudunk-e dolgozni, kiderül az első díjmentes konzultáción.

Kezdjük kicsiben, folytassuk...

István 

Mit hozhat Önnek az együttműködésünk? - Különleges értékajánlatunk

Új piacokat... Új vevőket... Új termékeket.... Új szolgáltatásokat... Új üzleti működési modelleket... Jobb ügyfélkiszolgálást... Bla...bla...bla... -mentes élet -, üzletfejlesztési kivitelezést és megvalósítást... Nagyobb tárgyalási erőt az üzleti és értékesítési tárgyalásokon... Hatékonyabb cégen belüli megbeszéléseket... Többszörösen hatásosabb vezetői működést... Kevesebb erőforrásból... Rövidebb idő alatt...

 45+ CANVAS / VÁSZON - 1 A4 oldalon a lényeg  
Fejlesztés a tanulás és tapasztalás sebességével

Minden fejlesztendő területre 1 vászon

 (újra)Kezdő - Startup 

KKV - kis-, közepes vállalatok

Nagyvállalat - multinacionális

*500 millió Ft feletti árbevételnél minden esetben egyedi ajánlatot adunk!

Kedves leendő Partnerem,

...azon kezdtem 2 éve gondolkodni, hogyan és milyen eszközökkel fejleszthetnek termékeket, szolgáltatásokat, termék-, szolgáltatás funkciókat az utóbbi 20 év sikervállalatai? 

....hogyan tudnak 15-20 év alatt elérni olyan eredményeket, amik a piacon levő "Góliát"-oknak 150-200 évig tartott?

Tesla ...Facebook ...LinkedIn ...stb. Milyen eszközökkel tudják a mai idők Dávidjai legyőzni Góliátot? 

...miért érdekes ez? ...pl. a hazai KKV-k a multinacionális cégekhez képest "Dávid"-ok... de ha "modern parittyákat" kapnak...:-)

Jó hírünk van!

"Dávid parittyái" rendelkezésre állnak és Ön is használhatja ezeket a személyes és céges fejlesztésében, már holnaptól...

De mik ezek az eszközök? ...szerződött partnereink már ismerik!

50+ különleges canvas - vászon - 1 A4 oldalas tervezőeszköz  - papír - excel -szoftver  -  közösen életre keltjük és dolgoztatjuk ezeket, hogy sokkal gyorsabban fejlődjünk, mint a vetélytársai!

Ha valaki kicsi, vagy hátrányból indul, nincs más mód, hogy nyerjen, csak az, ha 10x gyorsabb módszereket használ, mint mások.

A 2018 utáni új korszakban az ötletek gyártása - tesztelése - tapasztalás - tanulás sebessége az új tisztességtelen előny!

Ismerje meg a vállalkozói-, vállalati nyereségnövelés legújabb eszközeit... ezeket alkalmazva szebb és boldogabb lesz az Ön és a környezetében élők élete.

Üzletfejlesztési témában működtetünk szolgáltatást. Növekedni és fejlődni akaró magánembereket és céges döntéshozókat keresünk személyes és szervezeti kreativitásuk kiépítéséhez.

Elsősorban azoknak, akik korán felismerik az új lehetőségeket. Nekik a startup világból hozott eszközöket és iránymutatást adjuk a gyors növekedéshez.

Extrém gyorsan változó környezetben, "hagyományos" vállalatok - vállalkozások döntéshozóinak is. ( kezdő - működő közepes vállalkozás vagy vállalati részleg 150 fő-ig és 1.5 mrd Ft árbevételig )

SZEMÉLYES és SZERVEZETI kreativitást építünk.

Az első ügyféltapasztalatok kiemelkedően jók... most másoknak is segíteni akarunk.

A startup világból hozott eszközöket és módszereket ismernek meg, amik ezután tartósan, minden tárgyalásnál és üzleti döntésnél növelik a nyereségüket és előnyt hoznak nekik és cégüknek.

Még 2 lehetséges ügyfelet keresünk. Természetesen nem a szolgáltatás ajánlását kérjük, hisz nem ismered.

Kérlek, ha van olyan döntéshozó a környezetedben, akinek érdekes lehet, segítsd, hogy tudomást szerezzen erről.

Köszönöm, István