Egy jó terv legnagyobb ellensége a tökéletes terv reménye.

- Carl von Clausewitz

Megvalósulás követése

*Ez a modul opcióként választható az előző modulokhoz!

Miért?

A szolgáltatási modulokhoz jellemzően felhő alapú szoftvertámogatás érhető el, amit az ügyfél maga fizet, egyedi belépési jelszóval, az ügyfél döntése alapján tetszőleges ideig.

Az elvégzett munka folyamatosan mentésre kerül és a vállalkozás fejlődésével, aktualizálható, módosítható, új ötletekhez, modellekhez, tervekhez felhasználható. Ez rendszeres - havi, negyedéves, éves - adatbevitelt, adatelemzést igényel.

A GM-VIP 77 Üzleti modellek és üzleti tervezés szolgáltatási szerződés részeként egyértelműen indokolt lehet a megvalósulás követése pl. esetleges új ötletek kidolgozása , az értékajánlat fejlesztése, a kialakított üzleti modell továbbgondolása, üzleti tervek megvalósulásának havi értékelése, változtatása, ha szükséges, új üzleti terv készítése.

A modulokhoz kapcsolódva a munka soha nem ér véget, a "tervezz ahogyan haladsz" koncepció lényege, hogy az üzleti környezet és a cég, vállalkozás működését egy "dinamikus rendszerrel" lehet vezetni, kontroll alatt tartani.

Módja:

Jellemzően egy-egy modulhoz célszerű rendelni a megvalósulás követését 6-12 hónap időtartamra, ami a szolgáltatási szerződésben kerül rögzítésre.

Szerződésben rögzítetten ebben a szakaszban havi 2-8h konzultáció, közös munka javasolt ( cégmérettől és feladat komplexitásától függően, egyedi megállapodás alapján )

Díjszabás:

Óradíjas megoldás, konzultáció utáni díjrendezéssel, egyedi megállapodás alapján, függően a konzultáció módjától, vagy időpontjától ( on-site vagy off-site, normál munkaidőtől eltérő extrém időpontokban, stb. )

Egy külső, független szakértő mindig észrevehet olyan dolgokat, lehetnek olyan ötletei, felvethet olyan szempontokat, amit azok, akik a vállalkozási rendszerben dolgoznak, vagy a vállalkozást vezetik, nem vesznek észre, vagy nincs rá idejük.

 (újra)Kezdő - Startup 

KKV - kis-, közepes vállalatok

Nagyvállalat - multinacionális