VÍZIÓVEZÉRELT működés

2019.10.19

Hogyan alkossunk jövőképet extrém gyorsan változó környezetben?

Az élet természetes működési módja az állandó növekedés. A múlt - személyes vagy vállalati - pusztán nyersanyaga a jövőnek. Extrém gyorsan változó környezetben a stratégiaalkotásnál a vízió szerepe drasztikusan megnőtt. 

Miért? Mert a vízió, vagyis egy jövőbeni "fix időpontban" meglevő működési mód, állapot, lehet "kőbe vésett". A vízió eléréséhez azonban a stratégiai célokat és megvalósítási lépéseket egyre gyakrabban kell felülvizsgálni. 

A Gm-Vip 77 Mestertervezés szolgáltatás keretrendszerében 3hét-3hónap-6hónap-1év-3év ritmusban tervezünk és működünk.

Manapság ijesztő a gyorsaság és a technológiai változás sebessége. Nem fog lassulni, sőt gyorsul... 10x... 100x gyorsabb lesz. Amit tehetünk, hogy meglátjuk benne a lehetőséget. Ám a valóságot mindenki másként látja...

A valóságlátásunkat a bennünk levő mentális és szellemi programok torzítják. A tudatos elménkkel ezeken változtathatunk, hogy mást lássunk, mint eddig.

Valójában a lehetőségek óriási tárháza nyílik, mivel a fizikai valóság és a valóság második rétege, az internet után megnyílik és lehetőségeket rejt a valóság harmadik rétege is. Vállalkozások, pénzteremtési lehetőségek és munkahyelyek születhetnek mind a három valóságrétegben.

Most kezdjünk együttműködni... és megismered azt a gondolkodási keretrendszert, amivel bőség teremthető...