Van tervem, hogy éljek a lehetőséggel, amit a sorstól kaptam!

2017.01.26

Van terved, hogy élj a lehetőségeiddel?

Minden emberben, mélyen legbelül ott egy izzó parázs. A tehetségének, egyediségének, képességeinek és tapasztalatának az izzó parazsa. Arra a napra vár, amikor a parázsból láng lesz és megmutathatja mit tud, mire képes, mert szándéka van rá, képessége van rá, abba a helyzetbe került - vagy dolgozott érte, hogy abba a helyzetbe hozza magát - hogy megmutathatja a világnak, a többi embernek, hogy mit tud adni. ...és van egy TERV-e, hogy hogyan csinálja... 

A "MÁTRIX"-ban ÉRTÉKET kell adni másoknak, az emberek valós kapcsolati hálózatában és "virtuális" közösségi hálózatában, mindenkinek meg kell mutatnia mások számára, hogy mit ajánl, mit tud, mit ad. A múltban, a "régi világban", otthon, az iskolában nem ezt tanították. 

"Maradj kicsi és kotrollált" szólt a kimondott, vagy kimondatlan jelszó. Sok ember, sok helyzet, sok gondolat és sok érzés vette és veszi magának a jogot, hogy "valami vagy valaki nevében" rajtunk, rajtad érvényesítse ezt a jelszót. 

"Maradj kicsi és kontrollált"! ...emberként ...legyen "kicsi és kontrollált" céged ... legyen kicsi és kontrollált terved és álmaid ...élj egy "kicsi és kontrollált életet" ....Legtöbben megtörnek, behódolnak ennek a törekvésnek. Még a legsikeresebbeknek is vannak átmenetileg ilyen élethelyzeteik. De a bátrak nem maradnak ott ...ahol mások szeretnék, hogy legyen.

Élni kell az erővel, amit a sorstól kaptunk, nekiállni, készíteni egy "titkos tervet" és megcsinálni ...tűzön-vízen át ...akkor is, ha néhány embernek ez nem tetszik, akkor is, ha emiatt néhányan "elmaradnak" ...akkor is, ha ott a csúcson már úgy érezzük, egyedül vagyunk. 

Valójában soha nem vagyunk egyedül ...van valami, vagy valaki ...egy magasabb rendű, mindenek felett álló erő ...talán Isten ...vagy az  ...univerzum ...aki/ami mindig velünk van, támogat és úgy fogad el, ahogy vagyunk, azzal, amink van... De ehhez a MAGUNK RÉSZÉT meg kell csinálni ...leülni, kitalálni, megtervezni és megcsinálni...úgy, hogy végig kapcsolatban maradunk a "valósággal" ...és ha kell, gyorsan változtatunk ...mert a környezet extrém bizonytalan.

Ki kell nyitni a jövő kapuit!

Kezdhetjük?

István

Kezdjük kicsiben, folytassuk...


SZEMÉLYES KREATÍV ERŐM PROGRAMJA

SZERVEZETI KREATÍV ERŐNK PROGRAMJA