Miért Gm-Vip Mestertervezés?

2017.01.12

Mindegy mi volt eddig ...MA kezdődik életünk előttünk levő része ...Tervezzük/tervezze meg ... 

A "hálózatok korszaka" mellett a mai kor és a jövő egyre inkább a "zavaró tényezők" korszaka is. Amiket egyre nehezebb tartani az a FÓKUSZ és a JELENLÉT. Hogyan lehet a "száguldunk, rohanunk, de mégis mindent lekésünk" -ből a lehető legtöbb dolgot tényleg megélni, jelenléttel, tudatossággal? A kevesebb a több! A kis dolgok és változtatások hozhatnak nagy eredményeket!

Netán az egész "életvállalkozását" újra kellene indítani, újra kellene tervezni vagy egy magasabb szintre kellene emelni? ( egészségi-, párkapcsolati-, anyagi, érzelmi stb. összeomlás után?, vagy egyszerűen a stagnálásba unt bele, nincs fejlődés, nincs izgalom, nincs új életenergia? )

Cége/ cégei csődbe mentek, magánélete szétesve és úgy érzi nincs kiút, pedig jelenleg akár egyedül kell valamit alkotni? ...Netán egyedülálló nőként, vagy férfiként el kell tartani, fel kell nevelni gyermeket, gyermekeket? Újra kell az alapoktól "programoznia az életét", újra meg kell találni a HIT-et és a REMÉNYT a jövőbe? Kell egy új (élet)terv, ami máshova visz, mint az eddigi döntései? Kiutat kell találni a magányos harcból, nem akar tovább egyedül küzdeni? Kell egy együttműködő partner, aki irányt mutat és segít?

Elolvasott tengernyi motivációs irodalmat, belépett lelkesítő hálózati (MLM) üzletbe, You tube videók, megtalálta Istnet, vallásos lett, olvassa a Bibliát, mindenhez nyúlt már, ami "fenntartja", lelkesíti ...egy ideig ..de a kérdés maradt: Itt és most, az én jelenlegi élethelyzetemben mit csináljak, hogyan induljak, milyen ötletet dolgozzak ki, hogyan vigyem véghez a "magam tervét", a családunk "élettervét", az "életvállalkozásunkat" ...abban a helyzetben, amiben most vagyok ....azzal, amim most van ....ott, ahol most vagyok?

...az MLM hálózati üzletben kik közé akarok tartozni? ...az 1-3 %-ba, akik a 97% munkájából sikeresek? ....vagy most a 97%-ban vagyok, de a 3%-ba akarok jutni? ...ez nem megy (itt sem) mások tervével, mások üzleti modelljével .... sajátot kell alkotni, akár "indirekt, láthatatlan" módon...?

...vagy csak egyszerűen "nem találja a helyét", valahogy nincs meg az, amiért igazán lelkesedni tudna ( újra ), nincs az a tűz, ami megvolt korábban, ...valahogy minden olyan "beragadt" ...kellene már mozdulni, de nem megy ...kellene egy jó terv, egy új ötlet, amiért érdemes újra küzdeni, vissza kellene menni az "arénába" ...kibújni végre a barlangból ...?

...vagy elérte a 40 éves kort - előtte-, túl-, vagy benne az "életközepi válságban" - és újra meg kellene találni önmagát... egy magasabb szinten ...csinálni még egy-két nagy dobást...?

....vagy 50 felett érzi, hogy a "multikarriernek hamarosan vége" alkalmazottként kevés helyen van "nyugdíjasbúcsúztató" ...elő kellene készíteni a "sima kiugrást" ...kiépíteni egy saját tevékenységet ...."dolgozni egy titkos terven" ...amíg tart a "munkahely védelme"...?

De vannak sokan, akik azt hiszik, hogy ha megfelelő "létállapotba" helyezik magukat - spirituális állapot, rezgésszint, tudatállapot - ismerik az "univerzum törvényeit" - számmisztikai összefüggések, asztrológia, vonzás törvénye - ismerik a "sikergyilkos emberek és gondolkodási, érzelmi minták" hatását - feltérképezték a múltjuk hatását az életükre X generációra visszamenőleg - kitakarították az összes "energiavámpír" embert, gondolatot, érzelmet és helyzetet az életükből - ....szóval vannak, akik azt hiszik, hogy ez elég. ..Szerintünk nem ....az igazi izgalmas dolgoknak az előbbiek lehetnek feltételei, de ezután " érteni is kellene valamihez"...kell a "SZAKMA"...kell a "MELÓ"...kell az "MUNKA" ....napról -napra ....és ehhez kell egy ÖTLET... kell egy ÉRTÉKAJÁNLAT... kell egy ÜZLETI MODELL ... és kell egy TERV ...ami dinamikusan alakul... egy soha véget nem érő spirálban...Magamnak ...családomnak ....cégemnek ...vállalatomnak...

Ez másnak is problémája, szinte mindenkinek van valamelyik, valamennyi időre. De van megoldás. A modern technológia elhozta azokat az applikációkat, amivel pl. a telefonunk lehet a személyes "coach

Velünk van minden nap, kikapcsolhatjuk ha akarjuk és hanggal a nevünkön szólít. Kedvesen ébreszt és hanggal "vezényli a napi rituáléinkat", teendőinket, miközben használja azokat a legújabb módszereket, amiket az elit sportolók és a világ jelenlegi legjobb "élő coach"-ai alkalmaznak és javasolnak. Ön is használhatja ezeket az appokat, információt és iránymutatást adunk ehhez. Néhány kulcselem a FÓKUSZ és a JELENLÉT minél teljesebb megéléséhez:

  • Hogyan lehet a személyes hatékonyság szempontjából kulcsfontosságú alvást és alvási környezetet, lefekvés előtti legjobb szokásokat kialakítani? - megélt, mély , elegendő alvás
  • Hogyan lehet a reggeli, déli, esti rövid rituálékat úgy kialakítani, hogy intenzív és zsúfolt napon, irodában, bárhol végezhető legyen és "magas életenergiaszintet" biztosítson egész napra? - megélt, mély fókuszú, hatékony munka
  • Hogyan lehet FÓKUSZ-álni az egyetlen, legfontosabb feladatra és kizárni minden más zavaró tényezőt
    ( technológia, ember, gondolat, érzés, helyzet )?
  • Hogyan lehet meghatározni és elköteleződni a MAI egyetlen, legfontosabb nap, 3 legfontosabb feladatára, hogyan lehet sikerrel véghezvinni?
  • Milyen jellegű táplálkozás és mozgás kell a folyamatos, legmagasabb életenergiaszinthez?
  • Miben segít a meditáció?
  • Mi az az ALFA SPRINT program? Hogyan állítható a kiváló teljesítmény szolgálatába?

Természetesen ez nem minden, de a többit személyesen...

Kezdjük kicsiben, folytassuk...

István