Gm-Munkaadói versenyelőny

szerezzük meg - maradjon nálunk - fejlődjön velünk

Hogyan ADJAM el a cégünk és a nálunk megnyílt pozíciót a munkaerőpiacon, hogy a legjobbakat megszerezzük, megtartsuk és nálunk fejlődjenek?

Startup módszerek nagyvállalatoknak és KKV-knak


A GM-Munkaadói versenyelőny program hatékonyságot fejleszt és eredményességet növel egyedi, innovatív, a jelenlegi legfejletteb módszerekkel. Fejleszti az emberi-, vezetői-, szervezeti működést a startupoknál és multiknál megszokott stílusban. Ez a program megteremti, hogy a cégükben a munkatársaik Önöknél maradjanak, a beszállítóik ne pártoljanak el, a partnereik szeressenek Önökkel dolgozni és új munkatársakat, a legjobbakat a piacon, energikus-, dolgozni szerető fiatalokat is vonzzon a tevékenységük és a cégük. Kiváló munkatársaik, jobb működésük, fenntartható növekedésük, folyamatos fejlesztési kultúrájuk legyen.

Munkaadói döntéshozóknak - cégtulajdonos - cégvezető - HR vezető - toborzási szakember részére

A weboldal alján találod a megrendelőt!
A weboldal alján találod a megrendelőt!

A gyorsan növekvő cégek és az ötletből induló startupok ezekkel a módszerekkel érnek el sikereket. Gyorsabban érnek el eredményeket és piaci terjeszkedést, mint a hagyományosan piacon levők. Hatékonyabb egyéni-, vezetői-, céges működésük lehet. Ők (lesznek) az Ön versenytársai a vevőinél és a munkaerőpiacon. Manapság iparági buborékban élni életveszélyes. Bárhonnan jöhet egy "felforgató", aki elveszi a vevőit és elcsábítja a munkatársait. "Forgass fel, vagy felforgatnak..." hangzik a jelszó ezen a pályán!

Magyarországon a vállalatok, vállalkozások egyik legnagyobb problémája a munkaerő hiánya. Mitől lenne ez jobb a következő években?

Ember nem lesz több, ezért a MUNKAADÓK versenye erősödik a munkavállalókért. Ki lesz az ügyesebb? Cégek nyerhetnek a versenyben - akik megszerzik, megtartják a legjobb munkaerőt minden szinten - vagy veszíthetnek és tönkre is mehetnek a munkaerő hiánya, kiszámíthatatlan fluktuációja miatt?

A fiatal generáció - Y és Z generáció a 20-as -30-asok alkalmazása - más vezetői és munkaadói hozzáállást igényel - különben elmennek - Hogyan lehet őket megtartani?

Mi lehet a megoldás? Miben tud jelentős segítséget adni egy MENTOR? MOST hozzáférhet a jelenlegi legfejlettebb eszközökhöz és módszerekhez! MUNKAERŐ - Szerezzük meg - maradjon nálunk - fejlődjön a cégünkkel együtt.

Alkalmazza azokat az egyszerű, érthető és rendkívül hatékony módszereket, amiket a multik és a technológiai startupok használnak. Most ehhez személyes iránymutatást és mentorálást kap a Gm-Munkaerővadász konzultációs csomag keretében.

Így pusztulnak el a magyar kisvállalatok: sok helyen még a közmunka is vonzóbb -Pénzcentrum - 2019. március 18. hétfő 14:04

"Nehéz helyzetben vannak a magyar kisvállalatok - nehezen találják meg a munkaerőt, utána pedig nehezen tartják azt meg. Egyre több kisvállalat alkalmaz innovatív módszereket a HR tevékenysége végzéséhez."
Ez nem változott azóta sem, sőt a kiváló munkatársakért folyó verseny nő.

Innovatív MUNKAADÓI módszerek

ÉRDEKLI?
...töltse ki a lenti rövid igénylőt, visszahívunk! 

Lehetséges témák és megoldási területek gondolatébresztőnek... 

 • Hogyan tegyük vonzóvá a munkaerőpiaci versenyben a cégünk?
 • Hogyan azonosítsuk a (leendő)munkatársi "célpiaci csoportjainkat"?
 • Hogyan szólítsuk meg a lehetséges jelöltjeinket?
 • Hogyan jelenítsük meg a munkaadói értékeinket?
 • Hol és hogyan találjuk meg a nekünk megfelelő munkavállalókat?
 • Milyen munkaadói értékajánlatot dolgozzunk ki a meglevő és leendő munkavállalóink számára?  - "Ellenálhatatlan munkaadói ajánlat" elkészítése
 • Hogyan nyerjünk a munkaadói versenyben?
 • Hogyan szerezzük meg - tartsuk meg a Y és Z generáció, a 20-as 30-asokat?
 • Hogyan szerezzük meg mások elől, vagy másoktól a legjobb munkaerőt?
 • Munkaadói tárgyalások a munkavállalókkal... hogyan bonyolítsuk?
 • Hogyan tartsuk meg a munkavállalóinkat? Az első nap... az első 30nap... az első 90nap... az első 365nap munkavállalói útjának tervezése
 • Hogyan alakítsuk ki a munkavállalóknak (is) szóló céges márkamegjelenésünk?
 • Hogyan irányítsuk a munkavállalói belső hírvivők üzeneteit?
 • Hogyan használjuk a LinkedIn platformot, hogy megnyerjük a legjobbakat?
 • Hogyan dolgozzuk ki a munkatársi út térképet - megszólítástól a bekerülésig? / Employee journey mapping 
 • Egyéb témák...

ÉRDEKLI?
...töltse ki a lenti rövid igénylőt, visszahívunk! 

Amit nem tudunk, vagy nem tudjuk, hogy nem tudjuk, azt a szaktudást megvehetjük a piacon, arra alkalmazhatunk egy külső szakértőt.


Amikor nálunk dolgozik valaki alkalmazottként vagy szerződött partnerként, ne feledjük! A saját SZEMÉLYES céljait akarja megvalósítani és a cégünket látja legjobb eszköznek erre. Ő egy ember, akinek tervei, céljai vannak. Családot akar, számlákat fizetni, utazni, tartalékot képezni, fejlődni szakmailag és emberileg, sikerélményeket megélni. Biztosítja ezt a cégünk?

Tartósan nem megy, hogy egy középszerű, rosszul működő cég, kiváló munkaerőt tartson meg. Nézzünk szembe a saját cégünk működésével, mielőtt "szuperman/woman"-ről álmodozunk, aki mindenhez is ért, dolgozik, mint a robot és mindezt alacsony bérért, rossz légkörben, tisztázatlan folyamatok között, arrogáns vezetéssel teszi. Jóóó.... jóóó... de akkor hogyan? Erről szól ez a program! 


Mit kap az együttműködésünk - 5-10 hét időtartam - alatt? - Önre és vállalkozására szabott megoldások, azonnal használható eszközök a kivitelezéshez - együtt csináljuk

Személyes és online MENTORÁLÁS


7+ db CANVAS - VÁSZON - 1 A4 oldalon a lényeg

Minden fejlesztendő területre 1A4 odalas vászon - többszörös hatékonyság

 • A Gm-Munkaerővadász konzultáció alatt megosztásra kerül és ismertetve van a működésük - későbbi tartós, önálló használathoz
 • Választott témában beszélgetés - iránymutatás
 • A témát segítő fejlesztési vászon ismertetése (amennyiben van)
 • Kapcsolódó fejlesztési vászon elküldése e-mailben - önálló használathoz
 • Témát segítő további anyagok - információk, eszközök, módszerek átadása
 • További lépések - döntési javaslatok a témában

Egy MENTOR sokat segíthet lelkileg és szakmailag... mert nem mindegy, hogy növekedési, stagnálási, vagy "összehúzódási" terveink vannak... Szaktudást és megvalósítási eszközöket vásárol a programmal.

ÉRDEKLI?
...töltse ki a lenti rövid igénylőt, visszahívjuk! 

ÉRDEKEL - KITÖLTÖM - visszahívást kérek!


Amennyiben úgy érzi, már döntött és biztosan akarja a Gm-Munkaerővadász 10+3h konzultációt - 450.000 Ft (*0%Áfa), úgy a szerződés és díjbekérő gyors küldéséhez további adatokra van szükségünk. Kattintson az ADATKÉRŐ laphoz!


*A szolgáltató a beérkezett igények sorrendjében max. 3 új ügyféllel tud dolgozni a következő héttől szolgáltatói szerződés keretében! Ezt meghaladó új ügyfél érdeklődés esetén a szolgáltató minimum 5 hét türelmet kér további ügyfelekkel való együttműködésre. **Amennyiben a visszahívási beszélgetésben együttműködésünkről döntünk, úgy szolgáltató szerződési formátumot küld és elfogadása esetén, díjbekérő alapján a szolgáltatási díj fizetése után azonnal megkezdődhet a konzultáció.