GM - INSTANT - 180 perc

GM-VIP 77 - Instant E-Mentor
180 perces konzultációk

vállalkozóknak - startuppereknek - vállalati döntéshozóknak - újrakezdőknek

Megrendelés és díjrendezés után egyeztetett időpontban konzultálunk választott témában!
- A szolgáltatás csak telefonos vagy Skype konzultációt tartalmaz! -

A 180 perc díja: 75.000 Ft helyett most 35.000 Ft+Áfa ( *0% )

Mitől 10x? - 180 perc alatt többre jutunk, mintha önállóan dolgozna 30h-át.

*A szolgáltató minősített mentor!

Kedves Leendő Partnerünk,

Lehet olyan élethelyzete-, vállalkozói-, vállalati problémája, elakadása, ami bővebb kifejtést érdemel és egy alaposabb átbeszélés után tudjuk olyan döntéshez segíteni, ami a következő fejlődési szintre viszi. Erre is van lehetőség és nem is kell hozzá személyesen találkoznunk... Ebben segít a GM-INSTANT 180 perc.

Javasoljuk, hogy nézze meg a weboldal különböző tartalmait. Élet és üzletfejlesztési témában működtetünk szolgáltatást. 

Az ügyfeleinket 50+ különleges fejlesztő vászon - 1A4 oldal minden fejlesztendő területre - segíti. Vállalkozóknak-, vállalati döntéshozóknak éppúgy szól, mint magánembereknek. 

Nem mindig kell személyes konzultáció, néha elég - és jobb is - egy telefonos-, skype beszélgetés. Erre szolgál a GM- INSTANT - 180 perc-es E-Mentor konzultáció. A lenti gomb(ok)ra kattintva választhat tartalmat és rendelheti meg.

Mi tudjuk, milyen értéket adunk.... a szolgáltatás azoknak szól, akik meg tudják ezt látni...

Most van egy sürgős megoldatlan problémája? Tenni akar egy próbát, mielőtt komolyabb együttműködést indítana Gm-Vip 77 Mestertervezés szolgáltatóval? Zavarja a személyes találkozó és "inkognitóban" akar beszélgetni, tanácsot kérni?

A legkedvezőbb díjszabás - elsősorban (újra)kezdő egyéni vállalkozóknak - magánembereknek - startup vállalkozóknak - vállalkozást vezetőknek - vezető alkalmazottaknak -  azonnali döntést igénylő helyzetekre

Magyarországon a közepes-, kis vállalkozások egyik legnagyobb problémája a munkaerő hiánya. Mitől lenne ez jobb a következő években?

Ember nem lesz több, ezért a MUNKAADÓK versenye erősödik a munkavállalókért. Ki lesz az ügyesebb? Cégek nyerhetnek a versenyben - akik megszerzik, megtartják a legjobb munkaerőt minden szinten - vagy veszíthetnek és tönkre is mehetnek a munkaerő hiánya, kiszámíthatatlan fluktuációja miatt?

Mi lehet az Ön megoldása? Miben tud jelentős segítséget adni egy MENTOR?

Igénybevétel menete:

 1. ELŐSZÖR - Téma kiválasztása kattintással
 1. UTÁNA - E-Megrendelő lap kitöltés - küldés
 2. Rövid telefonos egyeztetés ( 3-5 perc)
 3. Díjbekérőt küldünk
 4. Díjrendezés - Számlaküldés
 5. GM-INSTANT E-Konzultáció - 180 perc egyeztetett időpont(ok)ban
  *E-Megrendelése nem kötelezi szolgáltatót a díjbekérő küldésére és a konzultációk lebonyolítására! A rövid telefonos egyeztetés alapján történik a döntés a továbbiakról.

Az INSTANT konzultáció tartalma:

 • Választott témában beszélgetés - iránymutatás
 • A témát segítő fejlesztési vászon ismertetése ( amennyiben van)
 • Kapcsolódó fejlesztési vászon elküldése e-mailben - önálló használathoz
 • Témát segítő további anyagok - információk, stb. átadása
 • További lépések - döntési javaslatok a témában

*GARANCIÁNK: Amennyiben elégedetlen a szolgáltatás tartalmával, úgy - írásban (e-mail) elküldött, legalább 3 okot tartalmazó indoklás esetén a szolgáltatási díj 50%-át visszautaljuk Önnek!

77+ CANVAS / VÁSZON - 1 A4 oldalon a lényeg
Fejlesztés a tanulás és tapasztalás sebességével

Minden fejlesztendő területre 1A4 odalas vászon - többszörös hatékonyság

A GM-INSTANT Konzultáció alatt megosztásra kerül és ismertetve van a működése - későbbi tartós, önálló használathoz!

TÉMAKÖRÖK vállalkozóknak-, vállalati vezetőknek....

Egy MENTOR sokat segíthet lelkileg és szakmailag... mert nem mindegy, hogy növekedési, stagnálási, vagy "összehúzódási" terveink vannak...

TÉMAKÖRÖK magánszemélyeknek...

TÉMAKÖRÖK alkalmazottaknak...

Ha valaki kicsi, vagy hátrányból indul, nincs más mód, hogy nyerjen, csak az, ha 10x gyorsabb módszereket használ, mint mások.

Ismerje meg a vállalkozói-, vállalati nyereségnövelés legújabb eszközeit... ezeket alkalmazva szebb és boldogabb lesz a saját és a környezetében élők élete.

Üzleti célú továbbfelhasználásra is van lehetőség...

77+ 1A4 oldalas CANVAS

*Tanácsadók, coachok, szervezetfejlesztők, értékesítők, marketingesek, számára üzleti célú további felhasználásra van lehetőség. Ezt kizárólag Gm-Vip 77 INSTANT 180perc konzultáció keretében lehet megrendelni. 

Ebben az esetben 60perc/1 Canvas kerül ismertetésre és átadásra, további kötöttségek nélküli felhasználásra - akár üzleti célból is. Az üzleti további felhasználás miatt ez a lehetőség emelt díjszabású! Igényét jelezze a következő gombra kattintva! A CANVASOK egyéni használatra - csoportmunkára - workshopok támogató anyagaként használhatók élet és üzletfejlesztés területeken.