GM - INSTANT - 180 perc

GM-VIP 77 - Instant E-Mentor
180 perces konzultációk

Megrendelés és díjrendezés után egyeztetett időpontban

- A szolgáltatás csak telefonos vagy Skype konzultációt tartalmaz! -

A 180 perc díja: 75.000 Ft helyett most 60.000 Ft+Áfa ( *0% )

Mitől 10x? - 180 perc alatt többre jutunk, mintha önállóan dolgozna 30h-át.

*A szolgáltató minősített mentor

Kedves Leendő Partnerünk,

Lehet olyan élethelyzete-, vállalkozói-, vállalati problémája, elakadása, ami bővebb kifejtést érdemel és egy alaposabb átbeszélés után tudjuk olyan döntéshez segíteni, ami a következő fejlődési szintre viszi. Erre is van lehetőség és nem is kell hozzá személyesen találkoznunk... Ebben segít a GM-INSTANT 180 perc.

Javasoljuk, hogy nézze meg a weboldal különböző tartalmait. Élet és üzletfejlesztési témában működtetünk szolgáltatást. 

Az ügyfeleinket 50+ különleges fejlesztő vászon - 1A4 oldal minden fejlesztendő területre - segíti. Vállalkozóknak-, vállalati döntéshozóknak éppúgy szól, mint magánembereknek. 

Nem mindig kell személyes konzultáció, néha elég - és jobb is - egy telefonos-, skype beszélgetés. Erre szolgál a GM- INSTANT - 180 perc-es E-Mentor konzultáció. A lenti gomb(ok)ra kattintva választhat tartalmat és rendelheti meg.

Mi tudjuk, milyen értéket adunk.... a szolgáltatás azoknak szól, akik meg tudják ezt látni...

Most van egy sürgős megoldatlan problémája? Tenni akar egy próbát, mielőtt komolyabb együttműködést indítana Gm-Vip 77 Mestertervezés szolgáltatóval? Zavarja a személyes találkozó és "inkognitóban" akar beszélgetni, tanácsot kérni?

A legkedvezőbb díjszabás - elsősorban (újra)kezdő egyéni vállalkozóknak - magánembereknek - startup vállalkozóknak - vállalkozást vezetőknek - vezető alkalmazottaknak -  azonnali döntést igénylő helyzetekre

Magyarországon a közepes-, kis vállalkozások egyik legnagyobb problémája a munkaerő hiánya. Mitől lenne ez jobb a következő években?

Ember nem lesz több, ezért a MUNKAADÓK versenye erősödik a munkavállalókért. Ki lesz az ügyesebb? Cégek nyerhetnek a versenyben - akik megszerzik, megtartják a legjobb munkaerőt minden szinten - vagy veszíthetnek és tönkre is mehetnek a munkaerő hiánya, kiszámíthatatlan fluktuációja miatt?

Mi lehet az Ön megoldása? Miben tud jelentős segítséget adni egy MENTOR?

*GARANCIÁNK: Amennyiben elégedetlen a szolgáltatás tartalmával, úgy - írásban (e-mail) elküldött, legalább 3 okot tartalmazó indoklás esetén a szolgáltatási díj 50%-át visszautaljuk Önnek!

Ha valaki kicsi, vagy hátrányból indul, nincs más mód, hogy nyerjen, csak az, ha 10x gyorsabb módszereket használ, mint mások.

Ismerje meg a vállalkozói-, vállalati nyereségnövelés legújabb eszközeit... ezeket alkalmazva szebb és boldogabb lesz a saját és a környezetében élők élete.

ÜZLETI CÉLÚ további szabad felhasználásra - 135+ CANVAS